Äitiystarvikkeet tuotemerkiltä Babylonia

Löydä valikoimastamme käteviä tuotteita odottavalle äidille raskauden ajaksi sekä sen jälkeen. Valikoimassamme on arkea helpottavia tuotteita, kuten kauniita ja mukavia imetys- ja äitiysvaatteita, pehmeitä imetystyynyjä sekä liivinsuojia. Valitse tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Abecita, Boob, Carriwell, Medela, NUK ja Philips Avent!

Jollyroomilta löydät Babylonia-merkin kantoliinat ja raskauskorut. Babylonia on belgialainen yritys, joka valmistaa moderneja, monikäyttöisiä kantoliinoja sekä odotuskoruja. Babylonian kantoliinojen ideana on helpottaa vanhempien elämää. Kantoliinassa kantaminen auttaa myös täyttämään lapsen läheisyyden tarvetta ja kehittämään motorisia taitoja. Kantoliinoja on saatavana monissa eri malleissa ja väreissä.

Kaikki, mitä äiti tarvitsee

Odotusaika on jännittävää ja ihanaa aikaa. Odotus ja jännitys kasvavat viikko viikolta ja ennen kuin arvaatkaan, pieni ihme on jo saapunut maailmaan. Erilaisten äitiystuotteiden avulla teet odotusajastasi sekä raskauden jälkeisestä ajasta mahdollisimman mukavaa. Äitiysvaatteet ja tukivyöt ovat suuri apu odotuksen aikana. Vauvan synnyttyä ovat imetystä helpottavat imetystyynyt, rintapumput sekä muut arkea avittavat tuotteet, kuten hoitolaukut ja imetysvaatteet.

Odotusaika

Odotusaika on ihanaa, mutta myös keholle haastavaa aikaa. Arkea helpottamaan Jollyroom suosittelee erityisesti mukavia raskaustyynyjä ja tukivöitä. Raskaustyynyt lievittävät mahaan ja selkään kohdistuvaa painoa niin, että voit maata mukavasti raskauden aikana, ja tukivyö antaa hyvän ryhdin ja lievittää selkä- ja liitoskipuja.

Imetys

Imetys on ainutlaatuinen kokemus, joka voi vaihdella lapsesta lapseen. Me haluamme auttaa sinua tekemään imetysajastasi mahdollisimman mukavan, ja siksi meillä onkin suuri valikoima äitiys- ja imetystarvikkeita. Imetystyyny antaa tukea imetyksen aikana ja vähentää käsivarsien rasitusta. Rintapumppu vähentää vauvan riippuvuutta äidistä ja antaa hänelle lisää vapaita hetkiä sekä tilaa isällekin osallistua vauvan syöttämiseen.

Älykkäitä äitiysvaatteita

Käytännöllisiä imetys- ja odotusvaatteita on paljon, aina uimapuvuista mekkoihin ja toppeihin. Imetyksen aikana imetysliivit ovat korvaamaton apu, ja erilaiset imetysvaatteet helpottavat arkeasi pienen vauvan kanssa. Odotusaikaa helpottamaan on saatavana paljon erilaisia äitiysvaatteita, jotka kaikki panostavat mukavuuteen ja ovat muotoiltu tukemaan kasvavaa vauvavatsaa.

Raskauteen ja äitiyteen liittyvät asiat ovat jännittäviä ja ihania, mutta välillä myös raskaita ja hankalia. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään kaiken tarvitsemasi, silloin kun sinä haluat ja sinun omilla ehdoillasi. Meillä on henkilökohtainen asiakaspalvelu, hintatakuu ja 365 päivän avoin kauppa.

;