VAROITUS! Vedetään takaisin putoamisvaaran vuoksi

Olemme havainneet puutteen tuotteiden Klups Bedside Crib, Valkoinen ja Klups Bedside Crib, Puu turvallisuudessa. Koskee artikkelinumeroita 10034324 ja 10034325.

Klub Bedside Crib Aterkallelse.jpg

Olemme havainneet tuotteissa Klups Bedside Crib, Valkoinen ja Klups Bedside Crib, Puu (art. 10034324 tai 10034325) vakavan turvallisuusriskin.  Kehdon pyörät saattavat irrota, minkä seurauksena lapsi voi pudota ja loukkaantua. Lapsi saattaa myös pudota kehdosta, jonka laita on irrotettu. Tuotteen pakkauksesta puuttuu tärkeitä merkintöjä ja varoituksia, joita tuotteen turvallinen käyttö edellyttäisi.

Kehotamme kaikkia kyseisen tuotteen omistajia lopettamaan tuotteen käytön välittömästi ja palauttamaan sen meille täyttä takaisinmaksua vastaan. Jos olet ostanut tuotteen käytettynä, annamme korvaukseksi tuotteen täyttä arvoa vastaavan lahjakortin. Otamme nyt yhteyttä kaikkiin kyseisen tuotteen ostaneisiin asiakkaisiimme lähettääksemme heille maksuttoman palautuslomakkeen.


Mikäli sinulla on takaisinvetoon liittyviä kysymyksiä tai et ole saanut meiltä sähköpostia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme:

Asiakaspalveluportaalin kautta tai puhelimitse 09-42415555.

Kiitämme sinua yhteistyöstäsi ja pahoittelemme asiasta aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Huhtikuu 2021