Tukivyöt

Raskaus voi joskus olla hyvinkin rasittavaa ja kuormittavaa odottavan äidin keholle. Mukava ja laadukas tukivyö voi silloin olla raskausajan pelastus! Tukivyö tukee selkää ja voi jopa vähentää raskausajan vaivoja. Meiltä saat tukivöitä tuotemerkeiltä kuten Carriwell, Mamaband, Belly Bandit ja UpSpring!
17 tulosta.

Tukivöiden avulla nautit raskaudestasi

Raskaaksi tuleminen on upea kokemus, mutta lapsen kantaminen vatsassa voi välillä tuntua uuvuttavalta. Selkä- ja lantiokivut ovat yleisiä raskausvaivoja. Tukivyöllä voit helposti lieventää näitä oireita. Tukivyö vähentää raskausvatsan aiheuttamaa kuormitusta ja painetta lantiolta ja selältä helpottaen siten kokemiasi vaivoja. Monet vyöt on helppo pukea, riisua ja säätää. Tukivyön ansiosta saat lisää tilaa vaatteiden alle, joten voit jatkaa tavallista arkielämääsi raskaudesta huolimatta.

Löydä raskausvartalosi uusi paras ystävä Jollyroomilta

Jollyroomilla on laaja valikoima tukivöitä, jotka on suunniteltu lieventämään raskauskipujasi ja joita laillistetut fysioterapeutit suosittelevat selkävaivojen hoidossa. Meiltä löydät useita kokoja, värejä ja malleja, jotta varmasti löytäisit juuri itseäsi miellyttävän tukivyön. Valitse suosituista tuotemerkeistämme Carriwell, Belly Bandit ja Medela. Tutustu valikoimaamme ja nauti kivuttomasta raskausajasta!

Ethän unohda, että Jollyroomilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joten mikäli tilaamasi tukivyö ei ole sopiva, sen voi palauttaa meille takaisin.