Xplora

Xplora X5 Play Älykello, Pink

FUELUP-30%Ilmaiset toimituskulut
10 JÄLJELLÄ
10 JÄLJELLÄ
139 € 198,90 € Sinä säästät: 59,90 € (-30%)
Lisää ostoskoriin
  • Pidennetty palautusoikeus 31.1.2022 asti
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

CMS_Space_Race_FISpace_race.jpg

Tilaa 300 eurolla saadaksesi 30 euroa alennusta. Käytä alekoodi FUELUP kassalla. Tarjous koskee kaikkia FUELUP-merkittyjä tuotteita..*FUELUP ei koske lastenvaunuja eikä turvaistuimia. Ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. 

Tuotekuvaus

Xploran vettä hylkivän X5 Play -kellopuhelimen avulla pidät lapseesi yhteyttä puheluiden, tekstiviestien ja ääniviestejä ja hymiöitä sisältävän X-Talk-toiminnon avulla. Laitteessa on valoisa 1,4 tuuman TFT-näyttö ja kahden megapikselin kamera, jolla on mukava ottaa kuvia.

Kellopuhelimen sovellus toimii sekä Androidilla että iOS-käyttöjärjestelmällä, ja se on varustettu GPS-toiminnolla ja askelmittarilla, jotka auttavat seuraamaan lapsen liikkeitä. Xplora-sovelluksen avulla voit luoda turvavyöhykkeitä, joiden ulkopuolella laite hälyttää.

Kellopuhelimeen voi tallentaa 50 yhteystietoa, jotka lapsen huoltajan hyväksyy yksitellen, eivätkä muut pääse koskaan soittamaan laitteeseen. Laitteella ei myöskään pääse sosiaaliseen mediaan.

Kellopuhelimen kuori on täysin vedenpitävä (IP 68), minkä ansiosta se kestää jopa puoli tuntia 1,5 metrin syvyisessä vedessä.

- Muistitilaa 4 GB
- Puhelut ja viestit
- Xplora-sovellus ja turvavyöhykkeet
- Rajoitetut yhteystiedot
- Android OS, 512 MB RAM
- 2 MP kamera
- Wifi ja Bluetooth
- Akun kesto 72 tuntia tai 5 tuntia puheluita
- 1,4“ TFT – kosketusnäyttö
- Vesitiivis IP68
- Koulutila ja hälytysnappi
- Toimii 2G-, 3G- ja 4G-verkossa
- Valmiiksi asennettu SIM-kortti

Ikäsuositus: 4 vuotta +

XPLORA toimitetaan valmiiksi asennetun, XPLORA Mobile -operaattorin SIM-kortin kanssa. Operaattori tekee yhteistyötä Elisan kanssa ja käyttää Elisan mobiiliverkkoa. Xplora-sopimuksen käyttö maksaa 12/11/10 € kuukaudessa.

Huom! Otathan huomioon, että puhelut ulkomaisiin numeroihin ja erikoisnumeroihin sekä datankäyttö laivalla/lennolla ja EU/EES-alueen ulkopuolella eivät sisälly kiinteään kuukausihintaan vaan veloitetaan erikseen.

XPLORA-kellopuhelimen käyttö edellyttää lapsen vanhemman/huoltajan hyväksyntää. Tilaamalla ja antamalla kellopuhelimen lapsellesi sallit sen käytön.

Artikkelinro. 10110360

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Paristot Ladattava (latausjohto sisältyy)
Materiaali Muovi, silikoni
Pituus (cm) 16
Leveys (cm) 7