Xplora

Xplora X5 Play Älykello, Blue

Ilmaiset toimituskulut
6 JÄLJELLÄ
6 JÄLJELLÄ
198,90 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Xploran vettä hylkivän X5 Play -kellopuhelimen avulla pidät lapseesi yhteyttä puheluiden, tekstiviestien ja ääniviestejä ja hymiöitä sisältävän X-Talk-toiminnon avulla. Laitteessa on valoisa 1,4 tuuman TFT-näyttö ja kahden megapikselin kamera, jolla on mukava ottaa kuvia.

Kellopuhelimen sovellus toimii sekä Androidilla että iOS-käyttöjärjestelmällä, ja se on varustettu GPS-toiminnolla ja askelmittarilla, jotka auttavat seuraamaan lapsen liikkeitä. Xplora-sovelluksen avulla voit luoda turvavyöhykkeitä, joiden ulkopuolella laite hälyttää.

Kellopuhelimeen voi tallentaa 50 yhteystietoa, jotka lapsen huoltajan hyväksyy yksitellen, eivätkä muut pääse koskaan soittamaan laitteeseen. Laitteella ei myöskään pääse sosiaaliseen mediaan.

Kellopuhelimen kuori on täysin vedenpitävä (IP 68), minkä ansiosta se kestää jopa puoli tuntia 1,5 metrin syvyisessä vedessä.

- Muistitilaa 4 GB
- Puhelut ja viestit
- Xplora-sovellus ja turvavyöhykkeet
- Rajoitetut yhteystiedot
- Android OS, 512 MB RAM
- 2 MP kamera
- Wifi ja Bluetooth
- Akun kesto 72 tuntia tai 5 tuntia puheluita
- 1,4“ TFT – kosketusnäyttö
- Vesitiivis IP68
- Koulutila ja hälytysnappi
- Toimii 2G-, 3G- ja 4G-verkossa
- Valmiiksi asennettu SIM-kortti

Ikäsuositus: 4 vuotta +

XPLORA toimitetaan valmiiksi asennetun, XPLORA Mobile -operaattorin SIM-kortin kanssa. Operaattori tekee yhteistyötä Elisan kanssa ja käyttää Elisan mobiiliverkkoa. Xplora-sopimuksen käyttö maksaa 12/11/10 € kuukaudessa.

Huom! Otathan huomioon, että puhelut ulkomaisiin numeroihin ja erikoisnumeroihin sekä datankäyttö laivalla/lennolla ja EU/EES-alueen ulkopuolella eivät sisälly kiinteään kuukausihintaan vaan veloitetaan erikseen.

XPLORA-kellopuhelimen käyttö edellyttää lapsen vanhemman/huoltajan hyväksyntää. Tilaamalla ja antamalla kellopuhelimen lapsellesi sallit sen käytön.

Artikkelinro.  10110359

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Pituus (cm) 16
Leveys (cm) 7
Paristot Ladattava (latausjohto sisältyy)
Materiaali Muovi, silikoni

Hintahistoria

Ei tietoa