Yöpaidat tuotemerkiltä Wheat

Meiltä löydät ihanat ja värikkäät lasten yöpaidat, jotka takaavat paremmat ja makoisammat yöunet lapsellesi. Valikoimassamme on lasten yöpaidat monilla suosituilla hahmoilla, kuten Spider-Man ja Disney Frozen. Tutustu valikoimaamme ja tee upeita löytöjä useiden eri tuotemerkkien ja mallien joukosta!

Jollyroomista löydät Wheatin lasten- ja vauvanvaatteet! Wheat on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2002. Wheatin vaatteissa on pohjoismainen design klassisilla muodoilla, vaaleilla väriyhdistelmillä ja originaaleilla kuvioilla. Kaikki vaatteet suunnitellaan lasten ehdoilla - säädettävät resorit, luonnomateriaali ja hyvä istuvuus auttavat varmistamaan lapsen liikkumavapauden.

Pehmoinen yöpaita takaa rauhalliset yöunet

Hyvät yöunet ovat hyvinvoinnin salaisuus – etenkin perheen pienimpien kohdalla. Senpä takia onkin tärkeää, että lapset saavat käydä sänkyyn miellyttävän tuntoisissa yöpaidoissa, jotka rauhoittavat syvään uneen. Lisäksi mieluinen yöpaita on hauska pukea päälle, mikä tekee iltatoimista himpun verran mielekkäämpiä niin lapsille kuin vanhemmille. Mikä olisikaan hauskempaa, kuin saada esitellä itse valitsemaansa suosikkiyöpaitaa illasta toiseen!

Yöpaidat jokaiseen makuun Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on Pohjoismaiden suurin online-valikoima tuotteita kaikenikäisille lapsille. Voitkin luottaa siihen, että perheen jokaiselle naperolle löytyy mieluinen yöasu mallista, väristä ja tyylistä riippumatta. Yöpaitojemme joukossa ovat niin lyhythihaiset, pitkähihaiset, pitkä- ja lyhythelmaiset sekä eri materiaaleista valmistetut mallit, jotka takaavat lapsellesi makoisat yöunet. Olemme panostaneet tuotteisiin markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Disney, Ryhmä Hau, Muumi ja Småfolk.

Muistathan, että asioidessasi Jollyroomilla saat tuotteet netin parhaaseen hintaan! Tarjoamme tuotteillemme hintatakuun sekä 365 päivän avoimen kaupan. Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja löydä yöpaita, joka sopii juuri sinun lapsellesi - voit tehdä palautuksen vaivattomasti, mikäli yöpaita ei syystä tai toisesta vastaa odotuksia! Yöpaitaostosten lomassa tarkistamisen arvoisia ovat myös valikoimamme lelut, olipa hakusessa uusi lego tai nukke. Varmista samalla kotiisi hankintalistalla olevat lastentarvikkeet, kuten uudet lastenvaunut tai turvaistuin.

Tervetuloa tekemään todellisia löytöjä!