Victory

Victory Future 2.0 JR Pelituoli, Punainen

1 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

1 JÄLJELLÄ
72,90 €

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

v8_Kampanj_CMS_500_TOYS30_FI.png

Käytä alekoodi TOYS30 kassalla. Koskee valikoituja tuotteita ja on voimassa 4.3. klo 11.00 asti. Ei yhdistettävissä muihin alekoodeihin.

Tuotekuvaus

Victory-merkin pelituoli nuorelle pelaajalle. Tyylikkäästi muotoillun tuolin korkeutta saa säädettyä sopivaksi. Tuolissa on tekonahkaverhoilu ja tiheä vaahtomuovipehmustus – niinpä tässä tuolissa istuen on miellyttävää pelailla pitempäänkin!

– Istumakorkeus (lattiasta): 37–45 cm.
– Käsinoja (lattiasta): 56–64 cm.
– Selkänoja (lattiasta): 89–97 cm.

Artikkelinro.  808884

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Verhoilu: PU
Täyte: Tiheä vaahtomuovi
Runko: Puu
Pohja: Nylon
Renkaat: Nylon
Maksimikuormitus 50
Syvyys (cm) 58
Korkeus (cm) 101
Muut mitat Sitthöjd: 40–50 cm
Leveys (cm) 53
Paino (kg) 11

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa