Pinepeak

Pinepeak Kolmipyöräinen Potkupyörä, Punainen

Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Tilapäisesti loppu

Toimitusaika on noin työpäivää

Valvo tuotetta

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Pinepeakin vauhdikas potkupyörä sopii perheen pienimmille! Pyörän moduulimuotoilu tekee siitä helpon ohjattavan. Sinun ei tarvitse kuin kiinnittää ohjaustanko mukana tulevien ohjeiden avulla ja menopeli on valmiina matkaan! Teräsrunko ja leveät renkaat tekevät kolmipyörästä turvallisen ja kestävän kulkuvälineen, jota voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin. Pyörissä ei ole pinnoja, joihin pienen lapsen jalat voivat jäädä jumiin – myös polkimien puuttuminen lisää turvallisuutta. Lapsi pääsee hauskalle ja miellyttävälle matkalle tämän potkupyörän avulla, sillä siinä on pehmeät kahvat ja mukavantuntuinen istuin.

Kolmipyörä on täydellinen apuväline lapsen tasapainon, itseluottamuksen, sekä ohjaus- ja koordinaatiokyvyn harjoittamiseen varhaisessa iässä.

Ikäsuositus: 10 kuukautta +.
  • - Ei tule käyttää liikenteessä.
  • - Käytä suojavarustusta.

Artikkelinro.  10073374

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Säädettävä satulakorkeus Ei
Maksimikuormitus 20
Muut mitat Istumakorkeus: 28 cm (ei säädettävissä)

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa