Maxi-Cosi Morion Turvavyöistuin, Basic Blue
Zoom

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Morion Turvavyöistuin, Basic Blue

Ilmaiset toimituskulut
7 JÄLJELLÄ
7 JÄLJELLÄ
197,90 ‚ā¨
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

FI_CMS_varumärke_produktvyn_Maxi-Cosi.png

Tuotekuvaus

Maxi-Cosin Morion on k√§yt√§nn√∂llinen turvavy√∂istuin. Se t√§ytt√§√§ tiukimmat ja viimeisimm√§t i-Size-turvallisuusstandardit lapsen parhaan mahdollisen turvallisuuden vuoksi. Turvavy√∂instuinta on mahdollista s√§√§t√§√§ 100‚Äď150 cm:n pituisille lapsille.‚ÄĮ‚ÄĮSiin√§ on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden ansiosta sen voi asentaa autoon helposti ja nopeasti. Lis√§ksi se pysyy tukevasti paikoillaan my√∂s silloin, kun lapsi ei istu siin√§.


Morion‚ÄĮi-Size -turvavy√∂istuimen suunnittelussa ei ole tingitty turvallisuudesta. Siin√§ on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden ansiosta se on helppo ja nopea asentaa autoon. ISOFIX-kiinnitys tekee siit√§ vakaan my√∂s silloin, kun lapsi ei istu turvaistuimessa. Niskatukea voi s√§√§t√§√§ k√§tev√§sti yl√§osan avulla. Selk√§tukea nostetaan yhdess√§ niskatuen kanssa, jotta lapsen hartiat ovat aina hyvin tuetut.- Soveltuu 3,5‚Äď12-vuotiaille (15‚Äď36 kg) lapsille.

- ISOFIX-kiinnitys autoon

- S√§√§t√∂mahdollisuus 100‚Äď150 cm:n pituisille lapsille

- Säädettävä selkätuki ja niskatuki

Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikenneturvan suositusta siitä, että lapsi matkustaisi mahdollisimman pitkään selkä menosuuntaan päin, ainakin nelivuotiaaksi asti.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 10136345

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Hyväksytty i-Size
Suunta Kasvot menosuuntaan päin
Asennus ISOFIX
Maksimikuormitus 36
Korkeus (cm) 72
Pituus (cm) 55
Leveys (cm) 49