Graco

Graco Eversure Booster Seat Turvavyöistuin, Black

UutuusIlmaiset toimituskulut
5 JÄLJELLÄ
5 JÄLJELLÄ
139,90 ‚ā¨
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Gracon mukava ja turvallinen Eversure i-Size -turvavyöistuin on testattu viimeisimpien turvastandardien mukaisesti. Kasvot menosuuntaan päin asennettavassa istuimessa on kymmeneen eri korkeuteen asetettava niskatuki, jota on helppo säätää lapsen pituuskasvun mukaisesti. Eversure-istuin painaa ainoastaan viisi kiloa, joten sitä on vaivaton siirrellä ja kuljettaa paikasta toiseen.

Turvavyöistuin asennetaan autoon isoCatch-kiinnikkeillä, jotka pitävät sen tukevasti paikoillaan myös kuljettaessasi istuinta autossa ilman lasta. IsoCatch-kiinnikkeet mahdollistavat myös istuimen liikuttamisen sivusuunnassa, minkä ansiosta voit tarvittaessa saada lisätilaa takapenkille. Eversure-istuimessa on kaksi ulosvedettävää mukitelinettä sekä sivutörmäyssuoja, joka antaa lapsen vartalolle ja päälle optimaalisen suojan mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Tämä luotettava istuin sopii käytettäväksi useiden vuosien ajan.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikenneturvan suositusta siitä, että lapsi matkustaisi mahdollisimman pitkään selkä menosuuntaan päin, ainakin nelivuotiaaksi asti.

Artikkelinro. 10161085

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Hyväksytty i-Size
Suunta Kasvot menosuuntaan päin
Maksimikuormitus 36
Korkeus (cm) 63
Pituus (cm) 40
Leveys (cm) 48
Irrotettava päällinen Kyll√§
Paino (kg) 5