Graco SnugRide i-Size Turvakaukalo, Midnight Black
Graco SnugRide i-Size Turvakaukalo, Midnight Black
Graco SnugRide i-Size Turvakaukalo, Midnight Black
Zoom

Graco

Graco SnugRide i-Size Turvakaukalo, Midnight Black

Ilmaiset toimituskulut
8 JÄLJELLÄ
8 JÄLJELLÄ
219,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Graco SnugRide i-Size on tilava ja kevyt turvakaukalo, jonka mukana tulee jalusta. Turvakaukalo on suunniteltu suojaamaan lasta selkä menosuuntaan asennettuna vastasyntyneestä noin 15-kuukautiseksi saakka (40–87 cm). Turvakaukalo täyttää tai ylittää viimeisimmät EU-turvallisuusstandardit.

Turvakaukalo on yhteensopiva useiden Graco-lastenvaunujen kanssa (Graco Evo, Graco Stadium Duo, Graco Modes Duo ja Graco Mirage) ja sen voi napsauttaa näppärästi kiinni runkoon.

Graco SnugRide i-Size -turvakaukalossa on ainutlaatuiset viisipistevaljaat, joita saa yhdessä niskatuen kanssa säädettyä kasvavalle lapselle sopivaksi yhdellä kädellä. Mukana tulevassa vauvatuessa on muistivaahtoa ja se tarjoaa lapselle miellyttävää ja turvallista matkantekoa jo vastasyntyneestä. Liike-energiaa imevä vaahtomuovirakenne tarjoaa tehokkaan suojan lapselle automatkojen aikana.

Turvakaukalon päällinen on irrotettava ja helppo puhdistaa, minkä lisäksi sen voi pestä pesukoneessa. Turvakaukalon jalusta ja tukijalka ovat säädettäviä. Myös auringolta ja tuulelta suojaava kuomu on säädettävä. Siinä on myös vetoketjulla avattava ilmastointipaneeli. Turvakaukalo kulkee mukana näppärästi kahvasta kantaen.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 10140395

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Asennus ISOFIX
Jalusta
Maksimikuormitus 13
Suositeltu pituus (cm) 40-87
Irrotettava päällinen Kyllä
Pesuohje Konepesu
30°C