Maxi-Cosi Pebble Turvakaukalo, Black Diamond + FamilyFix Jalusta
Maxi-Cosi Pebble Turvakaukalo, Black Diamond + FamilyFix Jalusta
Maxi-Cosi Pebble Turvakaukalo, Black Diamond + FamilyFix Jalusta

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Pebble Turvakaukalo, Black Diamond + FamilyFix Jalusta

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
399,90 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tähän pakettiin kuuluu Maxi-Cosi Pebble, Black Diamond –turvakaukalo sekä sen kiinnittämiseen sopiva jalusta.

Maxi-Cosi Pebble on testattu ja turvallinen turvakaukalo, joka mahdollistaa lapsesi turvallisen ja mukavan matkustamisen autossa. Maxi-Cosi Pebbles on saanut kiitosta turvallisuudestaan sekä yhteensopivuudesta markkinoiden useimpien lastenvaunujen kanssa. Pebble painaa ainoastaan 4,1 kiloa ja se sopii yhteen useimpien markkinoilla olevien travelsystemien kanssa. Turvakaukalossa on sivusuojat sekä hyvät pehmusteet. Turvakaukalon voi kiinnittää auton turvavyön avulla tai Familyfix ja Easy Base -jalustojen avulla (ei Easyfix).

Pebble ja Cabriofix -turvakaukaloiden erona on, että Pebblen vyössä on nerokkaita yksityiskohtia, jotka tekevät istuimesta käyttäjäystävällisen laittaessasi lasta kaukaloon istumaan. Vyö pysyy poissa tieltä, kun nostat lapsesi istumaan turvakaukaloon.

- Helppo asentaa ja lisäsuojat sivuilla.
- Aurinkosuoja.
- Kantokahvaa voi säätää napista.
- Vyötä voi säätää yhdellä kädellä.
- Käytännöllistä säilytystilaa.
- Voi asentaa turvavyön tai jalustan avulla (myydään erikseen)
- Kolmipistevyö.
- Irrotettavat ja pestävät päälliset.
- Säädettävä pääntuki.
- Valmistettu Euroopassa.

Väri: Musta.

Maxi-Cosi Jalusta FamilyFix on kätevä ja helppokäyttöinen turvaistuimen jalusta, joka ilmoittaa ääni- ja valomerkein, kun turvaistuin on asennettu oikein. Se sopii Maxi-Cosi Pebble ja Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukaloihin. Jalustassa on isofix-kiinnikkeet, joiden avulla se on helppo asentaa. Jalustan päällä turvakaukalon voi kallistaa eri asentoihin käyttöiän pidentämiseksi. Tukijalja antaa tukea turvakaukaloon ja rajoittaa kiertoa mahdollisen törmäyksen yhteydessä.

Maxi-Cosilla on elinikäinen takuu kaikille merkin turvaistuimille, jalustoille, lastenvaunuille ja -rattaille sekä kantokopille. Takuu kattaa normaalissa käytössä ilmenevät valmistusvirheet, kun tuotetta käytetään käyttöohjeiden mukaan. Takuu ei kata normaalia kulumista eikä onnettomuuksien aiheuttamia vaurioita.

Artikkelinro. 902517

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot