-10% Ilmaiset toimituskulut
Cybex Aton Turvakaukalo, Purple Rain + Aton 2-Fix Bas Jalusta
Cybex Aton Turvakaukalo, Purple Rain + Aton 2-Fix Bas Jalusta
Cybex Aton Turvakaukalo, Purple Rain + Aton 2-Fix Bas Jalusta

Cybex Aton Turvakaukalo, Purple Rain + Aton 2-Fix Bas Jalusta

Trustpilot
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tähän pakettiin kuuluu Cybex Aton Turvakaukalo, Purple Rain ja sen kiinnittämiseen sopiva Cybex Aton 2-Fix bas –jalusta.

Cybex Aton -turvakaukalo on innovatiivinen, turvallinen, testattu ja ultrakevyt turvakaukalo, joka on täydellinen liikkellä olevilla vanhemmille. Turvakaukalo asennetaan helposti jalustan tai auton 3-pistevyön avulla.

Auton ulkopuolella Aton on osa Cybex Travel Systemia. Istuin on helppo asentaa Cybexin lastenvaunuihin sekä muihin lastenvaunumalleihin Maxi-Cosi -adapterin avulla. Atonin voi asentaa auton turvavyön avulla tai yhdellä Cybexin kahdesta erilaisesta Aton-jalustasta. Cybex turvakaukalo antaa helpon, joustavan ja tilaa säästävän matkaratkaisun suurkaupungin elämään. Se tarjoaa uuden ulottuvuuden liikkuvuuteen.

- Ultrakevyt. Tekee kantamisesta ja asentamisesta lastenleikkiä. Antaa mukavuutta vanhemmille ja turvallisuutta lapselle.
- Sisäänrakennettu, taitettava aurinkolippa antaa optimaalisen suojan lapsen herkälle iholle. Lippa liukuu helposti suojan sisään, kun sitä ei käytetä.
- Cybex turvakaukalon voi muuntaa helposti matkasysteemiksi Cybexin ja muiden tuotemerkkien lastenvaunujen ja rattaiden kanssa. Sopii adapterin avulla kaikkiin vaunuihin, jotka toimivat Maxi-Cosi adapterin kanssa.
- Tuki vastasyntyneille.
- Y-vyö.
- Irrotettava istuimen lisäosa.
- Kankaan voi pestä 30 asteessa.

Ikäsuositus: 0-13 kg (vastasyntyneestä 18 kk saakka).
Pituus: 63 cm
Leveys: 44-51,5 cm
Korkeus: 55,5 cm
Paino: 3,5 kg.
Väri: Violetti.

Cybexin Aton 2-Fix Bas -turvakaukalon jalusta takaa maksimaalisen turvallisuuden sekä mukavuuden. Jalusta on erittäin helppo asentaa autoon ja siinä oleva ilmaisin vahvistaa oikean asennuksen.

Paino: 5,3 kg.
Artikkelinro. 902529

Tuotemerkki

Cybex

Cybex valmistaa helppokäyttöisiä tuotteita, joita vanhemmat todella arvostavat ja rakastavat. Heidän moderneissa ja innovatiivisissa tuotteissaan yhdistyvät turvallisuus, laatu, design ja toiminnallisuus. Jollyroomilla on tarjolla muun muassa Cybexin lasten turvaistuimia, turvakaukaloita, lastenvaunuja ja -rattaita sekä lisätarvikkeita.

Katso lisää Cybex »

Arvostelut

Trustpilot