Baby Jogger City GO Turvakaukalo + ISOfix Jalusta
Baby Jogger City GO Turvakaukalo + ISOfix Jalusta
Baby Jogger City GO Turvakaukalo + ISOfix Jalusta

Baby Jogger

Baby Jogger City GO Turvakaukalo + ISOfix Jalusta

Trustpilot
Loppu varastosta
Loppu varastosta
214,50 €
Valvo tuotetta
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Tähän pakettiin kuuluu musta Baby Jogger City Go –turvakaukalo sekä Baby Jogger City Go ISOFix –jalusta.

Baby Jogger City Go on turvallinen turvakaukalo, joka sopii useimpiin Baby Joggerin lastenrattaisiin. Turvakaukalo on helppo asentaa paikalleen autoon 3-pistevyön avulla. Voit myös halutessasi kiinnittää turvakaukalon ISOfix-jalustalle. City Go-turvakaukalossa on tehokas Impact Absorbing Sidewalls-sivutörmäyssuoja. Kevyt turvakaukalo painaa vain 3,6 kg, ja ergonomisen kantokahvan avulla siirrät sitä helposti paikasta toiseen. Pehmustettujen 5-pistevaljaiden ansiosta vauva voi matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Paketin mukana tulee vastasyntyneen tuki ja suojaava aurinkokuomu (SPF 50+).

Turvakaukalo on yhteensopiva seuraavien lastenvaunujen kanssa: City Mini, City Mini GT, City Mini 4-wheels, City Elite, Summit X3, City Select, ZIP, City Premier, Versa ja Versa GT.

Tarkasti testattu Baby Jogger City Go-turvakaukalo on hyväksytty ECE R44/04-vaatimusten mukaisesti. Yhdistääksesi turvakaukalon rattaisiin, tarvitset adapterit, jotka myydään erikseen.

Maksimikuormitus: 13 kg.
Lapsen maksimipituus: 81 cm.

Baby Jogger City Go ISOFix –jalustalla voit kiinnittää Baby Joggerin City Go-turvakaukalon autoon. ISOfix-jalustaa voi vain käyttää autoissa, joissa on isofix-kiinnikkeet. Jalustassa on fiksut indikaattorit, joiden vihreä valo palaa kun jalusta on asennettu oikein.

Jalustassa on säädettävä tukijalka indikattorilla. Kun olet asentanut jalustan autoon, sinun tarvitsee vain klikata turvakaukalo pois ja paikoilleen jalustalta - se onnistuu vaikka yhdellä kädellä!

Artikkelinro. 902508

Asiakkaiden kuvat

Arvostelut

Trustpilot