Joolz

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Turvakaukalo Sis. Family Fix 3 Telakka, Black

Ilmaiset toimituskulut
5 JÄLJELLÄ
5 JÄLJELLÄ
458,80 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size on luotettava ja miellyttävä turvakaukalo, joka tekee vastasyntyneen kanssa matkustamisesta yksikertaista! Huippumoderni turvakaukalo on suunniteltu ja valmistettu viimeisimmän R129-säädöksen mukaisesti, jonka ansiosta se tarjoaa lapselle parasta mahdollista turvaa.

Irrotettava vastasyntyneenlisä ja pehmusteet kaukalon laidoilla takaavat lapsen oikean asennon ja mukavuuden jo ensimmäisestä automatkasta lähtien. Pehmustettu niskatuki tuntuu miellyttävältä ja tukee lapsen päätä erinomaisesti. Innovatiivisten valjaiden avulla lapsen asettaminen ja irrottaminen turvakaukalosta sujuu helposti.

- Soveltuu 0–12 kuukauden ikäisille lapsille
- i-Size (R129) turvallisuus
- Vastasyntyneenlisä ja niskatuki
- Voidaan kiinnittää Joolz-lastenvaunuihin turvakaukaloadapterien avulla
- Kolmipistevaljaat
- Kevyt nostaa autosta ja lastenvaunuista

Asenna kaukalo turvallisesti autoon Maxi-Cosi FamilyFix3 -telakan avulla. Telakka kuuluu 3wayFamily -tuoteperheeseen ja sopii myös selkä menosuuntaan suunnattuun Pearl One i-Size-turvaistuimeen.

Maxi-Cosi FamilyFix3 on helppokäyttöinen ja siinä olevat väri- ja äänimerkit varmistavat, että turvakaukalo on oikein paikallaan.

- 0–4 vuotiaille.
- Selkä menosuuntaan matkustussuunta
- Lapsen maksimipaino 18 kg

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 906815

Asiakkaiden kuvat