Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Tinca Turvakaukalo Sis. Telakka, Essential Blue

Ilmaiset toimituskulut
5 JÄLJELLÄ
5 JÄLJELLÄ
347,80 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

FI_CMS_varumärke_produktvyn_Maxi-Cosi.png

Tuotekuvaus

Maxi-Cosin kevyt ja kestävä Tinca-turvakaukalo takaa lapsellesi turvalliset automatkat. Turvakaukalo asennetaan autoon kolmipistevyöllä tai Familyfix 2 ISOfix-telakalla. Vastasyntyneen lisäosassa on erityisen hyvin pehmustettu päätuki, joka antaa vauvalle lisätukea.

Turvakaukalo on lisäksi varustettu sisäänrakennetuilla sivutörmäyssuojilla, jotka antavat vauvalle optimaalisen turvan mahdollisessa auto-onnettomuudessa.

- Sopii alle yksivuotiaille vauvoille (enimmäispaino 12 kg).
- Erityisen suuri, UV-suojalla varustettu kuomu
- Irrotettava kangaspäällinen, joka kestää konepesua
- Click & Go-mekanismi
- Kolmipistevaljaat
- Helppo kantaa ja kiinnittää autoon tai lastenvaunuihin

Maxi-Cosin Family Fix 2 on käytännöllinen ja helppokäyttöinen autotelakka. Se sopii niin vastasyntyneiden kuin pienten lastenkin turvaistuimiin ja mahdollistaa matkaamisen selkä menosuuntaan noin 4 vuoden ikään asti. Asiantuntijat suosittelevat, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan noin 4-vuotiaksi (105 cm) asti.

Telakassa on ISOFIX-kiinnitys, jonka avulla sen voi asentaa yksinkertaisesti yhden klikkauksen avulla. Telakan väri-indikaattorit varmistavat sen oikeanlaisen asennuksen. Asennettuasi FamilyFix2-telakan autoon, voit helposti klikata turvakaukalon siihen ja irti siitä, sekä siirtää sen tarvittaessa.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro. 906280

Asiakkaiden kuvat