Joie

Joie Spin Safe Turvaistuin, Black Pepper

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Trustpilot
Tilapäisesti loppu
259,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Spin Safe on luotettava ja miellyttävä turvaistuin Joielta. Selkä menosuuntaan suunnattua turvaistuinta voi käyttää lapsen syntymästä lähtien siihen asti, kunnes hän on 4-vuotias tai painaa yli 18 kg.

Spin Safe on varustettu älykkäillä toiminnoilla, kuten 90 asteen kierto-ominaisuudella. Voit kääntää tuolin suuntaamaan auton ovea kohti, kun olet asettamassa lasta istuimeen tai ottamassa häntä pois siitä. Turvaistuin asennetaan autoon ISOFIXIN avulla ja siinä on viisipistevaljaat.

Turvaistuin on varustettu Guard Surround Safety™ -sivutömäyssuojalla, joka kerää törmäysenergiaa itseensä mahdollisen sivutörmäyksen sattuessa tarjoten lapsellesi parasta mahdollista turvaa. Spin Safe on varustettu irrotettavalla vastasyntyneen lisäosalla, jotta voit muokata siitä lapsellesi sopivan ja taaten näin turvallisen matkan ja hyvän istuvuuden.

Turvaistuin on hyväksytty Ruotsin markkinoille suunnatussa, muita turvallisuustestejä vaativammassa plustestissä ja sitä voi käyttää alle 18 kg lapsille ISOFIX-kiinnityksen avulla. Plustestatut turvaistuimet estävät hengenvaaralliset niskavauriot etutörmäyksen sattuessa.- 90-asteen kiertotoiminto.

- Sivutörmäyssuoja Guard Surround Safety™.

- Säädettävä vastasyntyneen lisäosa, joka kasvaa yhdessä lapsesi kanssa.

- Viisi kallistusasentoa.

- Plustestattu ja hyväksytty käytettäväksi alle 18 kiloa painaville lapsille.Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro.  10095852

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Suunta Selkä menosuuntaan päin
Turvavaljaat Viisipistevaljaat
Asennus ISOFIX
Maksimikuormitus 18
Korkeus (cm) 106
Pituus (cm) 74
Leveys (cm) 60
Paino (kg) 12

Hintahistoria

Ei tietoa

Arvostelut

Jollyroom takaa, että sivulla näkyvät arvostelut ovat todellisten, tämän tuotteen ostaneiden kuluttajien kirjoittamia. Jollyroom käyttää Trustpilotin varmennustyökaluja, joista voit lukea lisää täältä.

Trustpilot