-23%
Ilmaiset toimituskulut

Joie Every Stage Turvaistuin, Two Tone Black

1 Arvostelut
269,90 € 349,90 € Sinä säästät: 80 € (-23%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Joie EveryStage on käännettävä turvaistuin, joka mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Istuinta saa kallistettua lapsen tarpeiden mukaisesti, ja sitä voi käyttää vastasyntyneestä aina 12-vuotiaaksi asti. Istuinta käytetään selkä menosuuntaan asennettuna 18-kiloiseksi saakka, minkä jälkeen sitä voi käyttää kasvot menosuuntaan asennettuna 36-kiloiseksi saakka.

Turvaistuimessa on Guard Surround Safety™ -sivutörmäyssuoja, joka antaa lisäsuojaa päälle, keholle ja lantiolle.

Turvaistuin täyttää ECE R44/04 -standardin mukaiset vaatiumkset.

- Niskatuki säädettävissä 10 eri asentoon.
- Sisäänrakennettu ilmanvaihto istuimen sivuilla.
- Säilytystaskuja.
- 5-pistevaljaat.

Ikäsuositus: 0–12 vuotta (0–36 kg).

Mitat: 54,5 x 58 x 76 cm.
Paino: 8,86 kg.

Väri: Musta/Harmaa.

Kiinnitäthän turvaistuimen auton turvavyön avulla viisipistevaljaiden sijaan silloin, kun asennat turvaistuimen kasvot menosuuntaan päin. Auton oma kolmipistevyö tekee jarrutuksesta pehmeämpää lapselle, kun hän matkustaa kasvot menosuuntaan päin. Auton turvavyö jakaa törmäyksestä aiheutuvan voiman tasaisemmin lapsen vartalolle, tosin kuin viisipistevaljaat, jotka pitävät ainoastaan lapsen olkapäitä paikoillaan törmäyksen sattuessa. Tämä kasvattaa lapsen niskan ja pään kuormitusta törmäyksen sattuessa.

Huom! ISOfix-jalusta ei sisälly pakkaukseen.
Artikkelinro. 601649

Tuotemerkki

Joie

Joie muotoilee tuotteita lapsille ja vauvoille turvallisella ja kestävällä rakenteella. Valikoimassa on muun muassa lastenvaunuja, kuomurattaita, sateenvarjorattaita ja turvaistuimia.

Katso lisää Joie »

Arvostelut

  • 2017-02-14
    Todella nopea toimitus. Istuin sopi loistavasti vähän vanhempaan Toyotaan. Turvaistuin oli helppo asentaa auton turvavöillä selkämenosuuntaan. Lisäksi kallistuksen säätö on parasta istuimessa, mikä mahdollistaa pidemmätkin matkustelut 5kk ikäisen lapsen kanssa. Everystage on yksi parhaista hinta/laatu suhteiltaan olevista istuimista varsinkin pitkän käyttöiän vuoksi. Suosittelen!