Bugaboo Owl by Nuna Turvaistuin + 360 Base Telakka, Black
Bugaboo Owl by Nuna Turvaistuin + 360 Base Telakka, Black
Bugaboo Owl by Nuna Turvaistuin + 360 Base Telakka, Black
Zoom

Bugaboo

Bugaboo Owl by Nuna Turvaistuin + 360 Base Telakka, Black

Maksa erissä 28 €/kk
enintään 36 kk:n maksuajalla. Palvelun tarjoaa .
Ilmaiset toimituskulut
3 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

3 JÄLJELLÄ
649,90 €
Maksa erissä 28 €/kk
enintään 36 kk:n maksuajalla. Palvelun tarjoaa .

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

v16_Kampanj_CMS_500_BoB_Bilstolar_Barnvagnar_FI.png

Tuotekuvaus

Käännettävä Bugaboo Owl by Nuna -turvaistuin kasvaa lapsesi mukana, ja sopii käytettäväksi lapsen syntymästä aina noin neljään ikävuoteen saakka. Owl-istuin varmistaa lapsellesi ylivoimaisen matkustusmukavuuden ja -turvallisuuden, ja sen näppärä kääntötoiminto helpottaa lapsen asettamista ja pois nostamista.

Owl-istuin on varustettu kätevillä magneettipidikkeillä, jotka pitävät turvavaljaat pois tieltä asettaessasi lasta istuimeen. Istuimessa on bambusta ja merinovillasta valmistettu kangaspäällinen sekä ilmanvaihtoaukkoja, joiden ansiosta lapsesi lämpötila pysyy miellyttävänä.

Turvaistuimessa on energiaa itseensä imevä vaahtomuovirakenne ja iskuja vaimentava niskatuki, jotka antavat erinomaisen suojan lapsellesi. Istuimen voi kallistaa viiteen eri asentoon, jotta lapsellasi on mukavat oltavat ajomatkan aikana.

Turvaistuin asennetaan autoon pakkaukseen sisältyvällä ISOFIX-telakalla, jonka selkeät asennusindikaattorit osoittavat, ovatko ne oikein ja turvallisesti paikoillaan. Telakassa on kätevä kääntötoiminto, joka mahdollistaa turvaistuimen asentamisen sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Sen avulla voit myös kääntää istuimen ovea kohti lapsen asettamisen ja pois nostamisen ajaksi.

– Viisipistevaljaat
– Sivutörmäyssuoja
– Käännettävä malli, asennus joko selkä tai kasvot menosuuntaan päin
– Niskatuki asetettavissa kuuteen eri korkeuteen
– Irrotettava vastasyntyneen lisäosa
– Selkeät asennusindikaattorit varmistavat oikeaoppisen asennuksen
– Asennetaan Bugaboo 360 ISOFIX -telakalla (sisältyy pakkaukseen)

– Lapsen suositeltu enimmäispituus: 105 cm – Vähimmäispituus selkä menosuuntaan päin: 40 cm – Vähimmäispituus kasvot menosuuntaan päin: 76 cm

Ikäsuositus: 0–4 vuotta (lapsen enimmäispaino 18 kg).

Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikenneturvan suositusta siitä, että lapsi matkustaisi mahdollisimman pitkään selkä menosuuntaan päin, ainakin nelivuotiaaksi asti.

Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan:
Jollyroomin Turvaistuinopas

Artikkelinro.  910983

Katso lisäinspiraatiota täältä

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa

Esimerkkilaskelma

×

Osamaksusopimus tuotteelle

Bugaboo Owl by Nuna Turvaistuin + 360 Base Telakka, Black
Tuotteen hinta
650 €
Korko
19,00%
Avausmaksu
0 €
Kuukausieräsi
28 €
Käsittelymaksu
4 €/kk
Maksettava kokonaissumma
1 006 €
Maksuaika Avaus-maksu Käsittely-maksu Korko
6/kk 0:- 3,95:- 19,00%
12/kk 0:- 3,95:- 19,00%
24/kk 0:- 3,95:- 19,00%
36/kk 0:- 3,95:- 19,00%

Näin se toimii

  1. Valitset osamaksuvaihtoehdon jollyroom.fi:n kassalla. Luottotietosi tarkistetaan.
  2. JollyroomPayn ensimmäinen lasku lähetetään Avardan kautta kuukauden puolivälissä. Huomioithan, että laskutuksen aloitus riippuu tilausajankohdastasi, ja ensimmäinen lasku saatetaan lähettää vasta kuukautta myöhemmin. Avausmaksu on 0 euroa.
  3. Saat laskun kuukausittain, kunnes kokonaissumma on maksettu.
  4. Voit milloin tahansa valita maksaa koko jäljellä olevan summan.
×

Stäng sidan