• Smoby_Header.jpg

Smoby

Ranskalainen Smoby valmistaa värikkäitä, pedagogisia ja hauskoja leluja niin sisä- kuin ulkoleikkeihin. Lasten leikit täydentyvät hienosti Smobyn upeilla tuotteilla. Meiltä saat Smobyn leikkimökit, liukumäet, keinut ja piknik-pöydät puutarhaan sekä polkuautot, potkupyörät ja kolmipyörät seikkailuille. Lisäksi valikoimassa on laadukkaita sisäleluja, kuten leikkikeittiöitä, supermarketteja ja pöytäjalkapallopelejä.

191 tulosta.

Älykkäitä leluja

Smobyn lelut tunnistaa helposti niiden ihanasta, voimakkaiden värien täyttämästä ulkonäöstä sekä kätevistä ja opettavaisista ominaisuuksista. Ranskalaisen lelujätin taakse kätkeytyy pitkä ja jännittävä historia. Sen jälkeen, kun lelujen valmistaminen aloitettiin 1970-luvulla, on Smoby noussut markkinoiden johtavaksi leluvalmistajaksi. Nykyisin Smoby tunnetaan parhaiten kauniista sisä- ja ulkoleluista, jotka on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja joissa tunnollisen suunnittelun tulos näkyy. Lelut kannustavat kaiken ikäisiä lapsia kehittävään ja opettavaiseen leikkiin. Värikkäät ja kirjavat lelut edesauttavat lapsen kehitystä niin mielikuvituksen kuin ympäristön havainnoinkin osalta.

Juuri sinun lapsellesi sopiva Smoby-lelu

Smobylla on lukematon määrä erilaisia leluja erilaisiin tarkoituksiin – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Smobyn leluja. Valikoimaamme kuuluu muun muassa polkuautoja, peräkärryllisiä traktoreita, tukevia kolmipyöriä työntöaisoilla, leikkimökit, todentuntuiset leikkikeittiöt, ja monia muita sisä- ja ulkoleluja.

Ostaessasi Jollyroomilta voit olla varma, että saan parhaan mahdollisen hinnan nettiostoksellesi, sillä meillä on hintatakuu.