Shopkins

Shopkinsin suloiset keräilyhahmot ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailman. Pienillä hahmoilla on hauskat nimet ja jokaisella oma persoonallinen ulkonäkö. Kaikenikäiset lapset ovat ihastuneet Shopkinseihin, jotka ovat sekä hauskoja leluja että keräilyesineitä. Meiltä löydät laajan valikoiman Shopkinseja kaikkiin leikkeihin!

Shopkinsin hauskat keräilylelut kannustavat riemukkaisiin leikkeihin

Jos lapsesi on suuri lelujen ystävä, on hyvinkin mahdollista, että Shopkinsin hauskat hahmot ovat sinullekin entuudestaan tuttuja. Nämä veijarit ovat vallanneet lasten sydämet kautta maan - eikä mikään ihme! Värikkäät ja suloiset keräilyhahmot edustavat erilaisia ruokalajeja, kuten kuppikakkuja tai spagettia. Lisäksi jokaisella hahmolla on erikoinen nimi, joka jää takuulla jokaisen mieleen. Shopkins-hahmojen luoja on australialainen lelujätti Moose Toys, joka on pitänyt huolen siitä, että jokaisella lapsella on mahdollisuus leikkiä ihastuttavilla Shopkins-hahmoilla, pienillä taloilla ja peleillä. Hahmojen hauskat tyylit, värit ja nimet innostavat keräämään kaikki sarjaan kuuluvat hahmot!

Shopkinsit Jollyroomilta

Seuraamme Jollyroomilla tarkasti, millaiset lelut lapsia kulloinkin kiinnostavat. Niinpä meillä on nytkin reilu valikoima Shopkinsin tuotteita lapsille. Meiltä löytyvät niin pienoishuonekalut, hahmot kuin Shopkinsien tarvikkeetkin - kaikki valmiina tuntikausien pituisiin leikkihetkiin!

Leluista puheen ollen löytyy nettisivuiltamme useat muutkin lasten suosimat lelut, olipa hakusessa sitten viimeisin lego tai Shimmer and Shine -lelut. Myös markkinoiden suosituimmat pelit ja palapelit löytyvät meiltä. Tule siis tekemään hauskoja ostoksia! Jollyroomilla voit tehdä ostoksia turvallisin mielin – tarjoamme nimittäin hintatakuun koko valikoimastamme sekä 365 päivän avoimen kaupan.