Plasto Talvileikit

Täältä me tulemme ja tuomme mukanamme pulkat, rattikelkat, liukurit, luistimet ja lumipotkulaudat. Meidän suuresta talvileluvalikoimastamme löydät kaiken, mitä lapsesi voi koskaan toivoa hauskoja talvileikkejä varten!

Plasto valmistaa laadukkaita ja kestäviä muovileikkikaluja, jotka jättävät tilaa lapsen omille ideoille ja mielikuvitukselle. Lelut valmistetaan Ahvenanmaalla ja ne sopivat kestävyytensä ansiosta leikkeihin niin sisällä kuin ulkonakin kaikkina vuodenaikoina. Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Plaston värikkäitä ja kehittäviä leluja.

Plaston ulkolelut aktiivisille lapsille

Suomalainen Plasto on kokenut ja asiantunteva toimija leluteollisuuden saralla. Plaston tehdas sijaitsee Ahvenanmaalla ja sen lelut on valmistettu kestävästä muovista, joka ei sisällä ftalaatteja, raskasmetalleja tai muita terveydelle haitallisia aineita.

Osta Plaston ulkolelut lapsellesi Jollyroomilta

Meillä Jollyroomilla on suuri valikoima Plaston laadukkaita leluja kaikenikäisille lapsille. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin ja jokaiseen makuun! Miten olisi esimerkiksi Plaston vauvakeinu? Vai miltä kuulostaisi Plaston kaivinkone tai leikkitraktori? Tai ehkäpä leikkiastiasto tai paketillinen hiekkaleluja rannalle?

Lyhyesti sanottuna, meillä Jollyroomilla on kaikki mahdolliset Plaston ulkolelut. Kannattaa siis rohkeasti käydä vilkaisemassa! Ja muista: Meillä on voimassa hintatakuu. Se tarkoittaa, että saat Plaston lelut meiltä aina netin edullisimpaan hintaan, ja siitä voit olla täysin varma!