Pax

Pax valmistaa laadukkaita ja kestäviä kenkiä lapsille vuosikymmenten kokemuksella. Merkki on tunnettu etenkin kumisaappaistaan, sandaaleistaan ja tennareistaan. Voit luottaa siihen, että Paxin kengät ovat korkealaatuisia, mukavia, tyylikkäitä sekä toiminnallisia.

Pax – tyylikkäitä ja käytännöllisiä lastenkenkiä joka säähän

Ruotsalainen kenkämerkki Pax valmistaa laadukkaita ja kestäviä kenkiä lapsille vuosikymmenten kokemuksella. Suurta suosiota Ruotsissa nauttiva Pax on tunnettu etenkin kumisaappaistaan, sandaaleistaan ja tennareistaan.

Värikkäät kumisaappaat eripituisilla varsilla, avonaiset sandaalit ja useat erimalliset remmikengät sekä laaja valikoima kuvioituja ja värikkäitä tennareita ja lenkkareita pitävät huolen siitä, että perheen joka muksulle löytyvät omat suosikit jalkineiksi sadesäähän, juhliin, koulupäiviin ja pihaleikkeihin.

Laadukkaat kengät tukevat lapsen kasvua jalkoja rasittamatta

Kestävät ja tukevat kengät ovat ensiarvoisen tärkeä osa kasvavan lapsen vaatekaappia, sillä vääränmalliset kengät voivat aiheuttaa vakaviakin ongelmia lapsen luuston ja lihaksiston kehityksessä. Kun jalassa ovat oikealla tavalla tukevat ja pehmeät kengät, taittuu pitkäkin matka hetkessä jalkoja turhaan rasittamatta.

Osta kengät netistä osoitteesta jollyroom.fi

Me täällä Jollyroomilla haluamme varmistaa, että lapsesi saa nauttia ulkona leikkimisestä säällä kuin säällä. Niinpä valikoimamme kengät ovat korkealaatuisia ja kestäviä pitäen huolen siitä, etteivät lapsesi leikit keskeydy hankaumien tai rikkoutumisten vuoksi. Lisäksi kenkien pohjat tukevat lapsen jalkapohjia iskuilta ja myötäilevät jalkojen muotoja.

Laajasta kenkävalikoimastamme löydät niin ensiaskelkengät, sandaalit, remmikengät, tarralenkkarit kuin nauhalliset tennaritkin puhumattakaan kumisaapasvalikoimasta, johon sisältyvät saappaat eripituisilla varsilla, vuorella tai ilman.

Tule tekemään löytöjä valikoimastamme – tarjoamme sinulle hintatakuumme ansiosta netin parhaat hinnat sekä 365 päivän avoimen kaupan!