Mr Maria

Täältä löydät laajan valikoiman inspiroivia, leikkisiä ja edullisia tuotteita lastenhuoneen sisustamiseen. Meiltä saat lasten huonekalut, lastensängyt, valaisimet ja vuodetekstiilit sekä säilytysratkaisut ja sisustustuotteet. Valikoimassamme on muun muassa pöytiä, tuoleja, hyllyjä, naulakoita, yölamppuja, vilttejä ja paljon muuta! Inspiraatiota antavat useat suositut tuotemerkit, kuten Alice & Fox, Kids Concept, Rätt Start, Majvillan, NG Baby sekä Rice.
6 tulosta.

Suloisia ja käytännöllisiä sisustustuotteita Mr Marialta

Lastenhuoneen sisustuksen toivoisi olevan sekä käytännöllistä että kaunista. Mr Marian ihanilla valaisimilla tämä on mahdollista! Hauskat eläinhahmot tuovat turvallista ja kotoisaa tunnelmaa lastenhuoneeseen, ja näistä ihanista hahmoista on helppo pitää.

Mr Maria -tuotteet Jollyroomilta netin parhaaseen hintaan

Meillä Jollyroomilla on laaja valikoima erilaisia Mr Maria -tuotteita. Valitsemalla elegantin Mr Maria -valaisimen voit olla varma siitä, että lapsesi rakastavat lastenhuonettaan. Yksi Mr Maria suosituimmista tuotteista on Miffy-valaisin: kanin mallinen lamppu, jota on saatavilla useissa eri ko’oissa. Ja jos haluat ajatella isosti, löytyvät meiltä myös säkkituolit, huonekalut ja muut suuret valaisimet lastenhuoneeseen.

Valaisimia etsiessäsi kannattaa tutustua myös muihin Jollyroomin verkkokaupasta löytyviin tuotteisiin. Ja mikä parasta, meillä on hintatakuu kaikille tuotteillemme, joten voit olla aina varma siitä, että teet ostoksesi meillä netin parhaaseen hintaan.