Mountain Buggy

Mountain Buggy – ensiluokkaiset lastenvaunut ja lastentarvikkeet

Mountain Buggy on ollut liki 30 vuotta lastentarvikealalla ja on tunnettu kestävistä ja helposti ohjattavista lastenvaunuistaan. Mountain Buggyn lastenvaunut ovat virtaviivaisen tyylikkäitä toiminnallisia ominaisuuksia unohtamatta. He valmistavat myös muita lastentarvikkeita, kuten kantoreppuja ja hoitolaukkuja. Mountain Buggyn valikoimasta löydät sopivat rattaat niin kaupunkiin kuin metsäpoluille, jotta sinä ja lapsesi voitte elää ilman rajoitteita.

Hanki Mountain Buggyn tuotteet Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman Mountain Buggyn lastentarvikkeita ja lastenvaunuja. Suosittujen lastenvaunumallien, kuten Urban Jungle ja Duet v.3, lisäksi meillä on potkulautoja, lastenvaunujen sadesuojia, kantoreppuja ja paljon muuta. Saatavilla on monia eri värejä, joista voit valita mieleisesi.

Vilkaise myös valikoimamme lelut, lastenvaatteet, pinnasängyt sekä imetystarvikkeet ja tilaa kerralla kaikki tarvittava lapsellesi. Jollyroomilta hankit lastentarvikkeet aina markkinoiden edullisimpaan hintaan ja saat 365 päivän avoimen kaupan. Mikäli olet tyytymätön tilaamaasi tuotteeseen, voit helposti ja kätevästi palauttaa sen takaisin meille ja saada rahasi takaisin. Tervetuloa ostoksille!