Intex

Jollyroomista löydät superhauskat ja erikokoiset uima-altaat ja kahluualtaat monilla hienoilla kuvioilla. Intex on maailman johtava innovatiivisten ja laadukkaiden kylpytuotteiden valmistaja. Meiltä löydät monenkokoiset uima-altaat ja kahluualtaat pienille lapsille puutarhaan, puhallettavat vesilelut mukaan rannalle sekä uimarenkaat ja käsikellukkeet uimaan opetteleville lapsille. Intexin uima-allas kruunaa lämpimät hellepäivät!

Intex-uimalelut kesän hauskoihin vesileikkeihin

Lapset rakastavat kesää, aikuiset rakastavat kesää – me kaikki rakastamme kesää! Ja kesä, se tarkoittaa myös uimista! Miten ihanaa olisikaan omistaa uima-allas omalla takapihallaan? Uima-altaan hankkimisen ei tarvitse onneksi olla suuri projekti. Voit hankkia puhallettavan uima-altaan tai tukevareunuksisen altaan jalustalla. Ja kun kesä on ohi, altaan voi taittaa kokoon ja laittaa säilytykseen talven yli!

Intexillä on yli 40 vuoden kokemus alalta. Vuosien saatossa merkki on onnistunut valmistamaan ensiluokkaisia altaita ulkokäyttöön. Intexin tavoitteena on valmistaa korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia altaita tavallisille ihmisille. Kaikki Intexin uima-altaat on suunniteltu huolellisesti ja niiden valmistuksessa on keskitytty mukavuuteen, turvallisuuteen ja hauskuuteen.

Tämän lisäksi Intex pyrkii ottamaan ympäristön huomioon tuotteita valmistaessaan. Yli 40 vuoden ajan Intex on työskennellyt jakelijoidensa kanssa vähentääkseen fossiilisten polttoaineiden käytön määrää.

Osta Intex-tuotteet lapsellesi Jollyroomilta

Jollyroomilla on kaikki, mitä lapset tarvitsevat Intexiltä. Meiltä saat puhallettavat Intex-altaat – sekä suuret mallit koko perheelle että pienet ja hauskat vauvojen altaat, joissa on aurinkosuoja. Jollyroomin valikoimasta löytyvät myös Intexin uimalelut, uimarenkaat, uimapatjat, kumiveneet sekä tietysti snorkkelisetit ja räpylät!

Nyt vain rohkeasti vilkaisemaan, kesää rakastavat ihmiset! Mikäli etsit jotakin Intexiltä, löydät sen takuuvarmasti täältä! Laajan valikoiman lisäksi Jollyroomilla on myös hintatakuu, minkä ansiosta voit olla varma, että saat Intex-tuotteesi meiltä netin parhaaseen hintaan!