Cadeau

Cadeau on tanskalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 1946. Tuotemerkin valikoimaan kuuluvat hauskat ja muodikkaat laatuvaatteet lapsille, jotka tahtovat tuntea itsensä tyylikkäiksi mukavuudesta tinkimättä. Cadeau valmistaa bodyja, kenkiä, paitoja ja mekkoja niin arki- kuin juhlakäyttöönkin.

Cadeau – hienoja lastenvaatteita juhlaviin tilaisuuksiin

Tanskalainen tuotemerkki Cadeau on suunnitellut lastenvaatteita jo vuodesta 1946. Heidän vaatteensa ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja mukavia käyttää. Cadeaun valikoimasta löydät upeat lastenvaatteet kastejuhliin ja muihin juhlatilaisuuksiin sekä myös mukavat bodyt ja kauluspaidat monessa eri värissä ja mallissa.

Hanki Cadeaun vaatteet Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät laajan valikoiman lastenvaatteita, olipa hankintalistalla sitten talvivaatteet, lasten kengät, uimavaatteet tai potkupuvut. Meiltä löydät tietenkin myös hienot juhlavaatteet ja kastemekot tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Cadeau. Tutustu valikoimaamme ja löydä lapsesi uudet lempivaatteet!

Meiltä löydät myös kaiken muun tarvittavan lapsiperheelle, kuten lastenvaunut, hoitopöydät, lelut ja paljon muuta. Jollyroom tarjoaa aina hintatakuun koko valikoimastaan, jotta tiedät saavasi tuotteista netin edullisimman hinnan. Tervetuloa ostoksille!