Beemoo2.0-header-1920x700.jpg
Beemoo2.0-header-1920x700_version2.jpg
  • Lue lisää Beemoon tekijänoikeusilmoituksesta
    Käyttämällä aihetunnistetta #beemoo ja/tai #yesbeemoo sosiaalisessa mediassa hyväksyt seuraavan:
    Myönnät Beemoolle rajoittamattoman, maksuttoman ja maailmanlaajuisen lisenssin käyttää käyttäjätunnustasi sekä aihetunnisteella #beemoo ja/tai #yesbeemoo merkitsemiäsi kuvia ja liikkuvaa materiaalia markkinointiin verkkosivustoilla, sähköpostiviesteissä ja sosiaalisessa mediassa Beemoon omilla kanavilla, maksullisissa sosiaalisen median palveluissa sekä muilla markkinointikanavilla, joita Beemoo tai yhteistyökumppanit käyttävät.
    Beemoo saa käyttää, kopioida, levittää, muuttaa, muokata ja/tai yhdistellä sisältöäsi muun materiaalin kanssa haluamallaan tavalla. Sinä takaat ja pystyt todistamaan, että (i) omistat kaikki oikeudet sisältöösi, (ii) sinulla on kaikkien sisällössäsi esiintyvien henkilöiden suostumus myöntää käyttöoikeudet Beemoolle, (iii) olet vähintään 18-vuotias ja (iv) Beemoo ei sisältöäsi käyttäessään riko kolmannen osapuolen oikeuksia tai lakia. Vapautat täten Beemoon kaikista korvausvaatimuksista, jotka koskevat sisältösi käyttöä ja sen aineettomia oikeuksia edellä kuvatuissa käyttötavoissa. Myönnät suostumuksesi ja vapautat Beemoon kaikista vaatimuksista ja vastuusta, jotka liittyvät sisältösi käyttöön edellä mainituilla tavoilla.

    Mikäli haluat poistaa sisältöä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Beemoo

Beemoo suunnittelee näppäriä lastentarvikkeita, jotka on suunniteltu sopimaan kaikenlaisille perheille – elämäntyylistä ja tarpeista riippumatta. Laajasta valikoimasta löydät muun muassa rattaat, sitterit, lämpöpussit, rintapumput ja matkasängyt, joissa yhdistyy laatu, toiminnallisuus ja skandinaavisen tyylikäs muotoilu. Tutustu suosittuihin CARE, SAFE ja PLAY-mallistoihin, joita myydään ainoastaan Jollyroomilla!

685 tulosta.

Tarinamme

Beemoo perustettiin Ruotsissa vuonna 2013, ja se on alusta alkaen pyrkinyt kehittämään huolella suunniteltuja ja turvallisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, jotka ovat ulkoasultaan esteettisesti viehättäviä ja skandinaavisen tyylikkäitä. Jokainen tuote on suunniteltu sopimaan kaikille ja tekemään lasten kanssa elämisestä sekä helpompaa että hauskempaa. 

Beemoon visiona on olla lapsiperheen tukipilari ja auttava kumppani, joka tarjoaa käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja sujuvaan arkielämään. Valikoima mukautuu saumattomasti kasvavan perheen tarpeisiin, ja merkin tuotteet sopivat kaikenlaisille perhekuvioille. Beemoo välittää perheesi hyvinvoinnista kehittämällä laadukkaita ja luotettavia lastentarvikkeita sinulle ja lapsellesi. 


Tutustu Beemoo-maailmaan

Jos tutustut Beemoon lastentarvikemaailmaan, huomaat merkin valikoiman kattavan vanhempien ja lasten kaikki tarpeet. Merkin valikoima koostuu kolmesta mallistosta CARE, SAFE ja PLAY, jotka kukin on omiaan helpottamaan erilaisia arjen haasteita ja tekemään vanhempien elämästä hieman helpompaa. 

Beemoo CARE – Tarjoaa mukavuutta ja turvallisuutta sinulle ja lapsellesi vauvan ensimmäisestä päivästä lähtien. CARE-malliston tuotteet helpottavat vaipanvaihtoa, lapsen kylvetystä, kuivaksi opettelua ja imetystä. Olipa hankintalistallasi sitten hoitoalusta, potta, WC-istuimen supistaja, vauvan kylpyamme, kylpytuki tai sähkökäyttöinen rintapumppu, löydät sopivan tuotteen CARE-mallistosta. 

Beemoo SAFE – Lapsesi turvallisuus on aina ykkösprioriteetti. Sen vuoksi Beemoo valmistaa lukuisia luotettavia turvatuotteita kotiin ja lasten kanssa matkustamiseen. Valitse lapsellesi turvakaukalo, turvaistuin, turvavyöistuin tai istuinkoroke Beemoo-valikoimasta, ja voit olla varma sen laadukkuudesta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Lapsiturvalliseen kotiin sopii puolestaan turvaportti, leikkikehä, itkuhälytin tai sängyn turvalaita, joiden avulla varmistat pienelle lapsellesi turvallisen kasvuympäristön. 

Beemoo PLAY – Opettavaisia leikkejä vauvoille ja lapsille. Beemoo PLAY -tuotteet tarjoavat lapsellesi mahdollisuuden kehittää tärkeitä kykyjä hauskojen leikkien ohessa. Leikkimatto, kävelytuoli, sitteri ja hyppykiikku harjoittavat muun muassa lapsen motoriikkaa, koordinaatiota ja ongelmanratkaisukykyä hauskalla tavalla ja tarjoavat samalla turvallisen leikkipaikan vauvalle ja taaperolle.


Käytännölliset lastenvaunut jokaiselle

Beemoon lastenvaunut tuovat sujuvuutta lasten kanssa liikkumiseen. Beemoon valikoimasta löydät useita erilaisia vaunumalleja, joiden fiksut ominaisuudet ja toiminnot mahdollistavat lasten kuljettamisen niin kaupungissa kuin haastavammassakin maastossa luonnon keskellä. Rattaat on suunniteltu tuomaan turvallisuutta ja mukavuutta niin sinulle kuin lapsellesikin, jotta perheesi voi keskittyä nauttimaan arvokkaista yhdessäolon hetkistä. 

Beemoo-valikoimasta löydät muun muassa PRO-malliston muokattavat yhdistelmävaunut ja sisarusrattaat, jotka kasvavat perheesi mukana. Beemoo BFF rattaat ovat puolestaan erinomainen valinta kaupunkiympäristössä liikkumiseen, sillä ne taittuvat helposti kokoon. Yhdistä niihin vaunukoppa saadaksesi ne käyttöön heti lapsen synnyttyä!

Beemoo ymmärtää, että lasten kanssa matkustamisessa mukavuus ja turvallisuus ovat ensisijaisia seikkoja. Sen vuoksi Beemoo Easy Fly matkarattaat on suunniteltu tekemään matkoista mahdollisimman ongelmattomia ja vaivattomia. Pienet ja kevyet matkarattaat taittuvat todella pieneen kasaan, minkä ansiosta ne voi ottaa käsimatkatavarana lentokoneeseen. Näppärä ja kompakti Easy Fly -malli on myös menestynyt testeissä ja saanut kunniamaininnan "Edullisen hintaluokan parhaat matkarattaat". 

Tutustu myös muihin Beemoon lastenvaunuihin ja löydä juuri omalle perheellesi sopivat vaunut lukuisten käytännöllisten mallien joukosta. 


Luotettavat turvaistuimet automatkoille

Beemoon turvaistuimet yhdistävät saumattomasti skandinaavisen muotoilun ja ensiluokkaiset turvaominaisuudet, joiden avulla jokaisesta automatkasta tulee huoleton kokemus sekä vanhemmille että lapsille. Merkin valikoimasta löydät turvakaukalot, turvaistuimet, turvavyöistuimet ja korokeistuimet useissa suosituissa malleissa, kuten Route, Reverse, Rotate ja Range. Nämä mallit on suunniteltu helpottamaan lapsiperheen automatkoja ja varmistamaan mukavat matkat koko perheelle. Turvaistuimet on varustettu useilla kätevillä toiminnoilla, ja ne on hyväksytty viimeisimpien turvastandardien mukaan, jotta voit olla varma niiden luotettavuudesta. Beemoo turvaistuin on laadukas, hyvä ja edullinen vaihtoehto lapsen kanssa matkustamiseen. Beemoo-valikoimasta löydät lisäksi kätevät lisätarvikkeet automatkoille, kuten autopeilit, auton istuinsuojat sekä säilytystaskut ja aurunkosuojat autoon.