Barnmatsburken

Ruotsalainen Barnmatsburken on osa perheyritys Pufzia. Barnmatsburken valmistaa silikonista innovatiivisia ja käytännöllisiä tarvikkeita lasten ruokailuhetkiin. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu huolellisesti, ja niiden tavoitteena on helpottaa sekä sinun että lapsesi arkea. Jollyroomilta löydät Barnmatsburkenin suosittuja tuotteita, kutenn annosmuotteja ja lastenlautasia!

Ruotsalaiselta Barnmatsburkenilta käytännöllisiä ratkaisuja lasten ruokailuhetkiin

Ruotsalainen Barnmatsburken on osa perheyritys Pufzia. Barnmatsburken valmistaa silikonista innovatiivisia ja käytännöllisiä lasten ruokailutarvikkeita. Tuotteet on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu, ja niiden tavoitteena on helpottaa sekä sinun että lapsesi arkea. Kaikki tuotteet ovat BPA-vapaita.

Osta Barnmatburken-tuotteita Jollyroomilta

Jollyroomilta löydät monia erilaisia Barnmatsburkenin silikonisia tuotteita. Voit esimerkiksi pakastaa juuri oikean kokoisia lasten ruoka-annoksia annosmuoteilla. Valikoimaamme kuuluu myös Barnmatsburkenin alkuperäinen ja käytännöllinen silikoninen ruokailulautanen. Lautanen on jaettu osiaan osaan, jotta aineosien erottelu toisistaan olisi helppoa. Jaottelu tekee myös ruuan syömisestä helppoa, sillä jokaisessa osassa on korkeat reunat, jotka helpottavat ruuan lusikointia.