BABYZEN

BABYZEN on tuotemerkki, jonka perusti ryhmä ranskalaisia individualisteja erilaisilla taustoilla. Kaikki ryhmän jäsenet olivat kuitenkin kiinnostuneita samasta asiasta; paremmat liikkumismahdollisuudet perheille, joissa on pieniä lapsia. BABYZENin design on innovatiivista, ja tavoitteena on  luoda täydelliset lastenvaunut. Ensimmäisenä lanseerattiin ZEN-lastenvaunut, jotka saivat Innovation Award -palkinnon vuonna 2010. Nyt markkinoilla on YOYO - maailman ensimmäiset lastenvaunut, jotka toimivat käsimatkatavarana lennolla. Vaunut ovat höyhenenkevyet ja kompaktit.

  •  

    v42 babyzen logo.png

BABYZEN – modernille pienlapsiperheelle

Lastenvaunujen maailma ei ole ollut ennallaan sen jälkeen, kun joukko innokkaita ranskalaisia yrittäjiä perusti yhdessä BABYZEN-tuotemerkin. BABYZENin kaikilla perustajilla oli hyvin erilaiset taustat, mutta kaikki tavoittelivat kuitenkin samaa päämäärä: parantaa pienlapsiperheiden liikkuvuutta.

Tämän työn tuloksena BABYZEN palkittiin «Innovation Award» -palkinnolla vuonna 2010. Kunnianhimoinen tiimi ei kuitenkaan levännyt voiton jälkeen laakereillaan, vaan he suunnittelivat nimittäin ensimmäiset lastenrattaat, jotka voidaan ottaa lennolle mukaan käsimatkatavaroina. Kevyttä ja uskomattoman kätevää!

Laaja valikoima BABYZEN-tuotteita Jollyroomilta

Pohjoismaiden johtavana lastentarvikkeiden verkkokauppana meille on itsestäänselvyys, että tarjoamme BABYZENin upeita ja nykyaikaisia tuotteita. BABYZENin käytännöllisten ja uraauurtavien yhdistelmävaunujen tai matkarattaiden käyttö on niin helppoa, että kaikki vanhemmat ansaitsevat sen!

Eräs ainutlaatuinen ja hyödyllinen ominaisuus BABYZEN-lastenvaunuissa on esimerkiksi se, että voit itse päättää vaunujen kuomun ja istuinosan väriyhdistelmän. Voit itse luoda uniikit vaunut, jotka vastaavat sinun mieltymyksiäsi!