Reima Originals – pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys

Tämän päivän kirjoitus luo katsauksen Reima Originalsiin, vuodesta toiseen mukana olevaan mallistoon, joka luottaa pieniin yksityiskohtiin ja muutoksiin, joilla on suuri merkitys.

Kotimainen Reima suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia lastenvaatteita, joissa lapset voivat liikkua vapaasti säästä riippumatta. Reiman mallistosta löytyy vaatteita kaikenikäisille lapsille, ja tuotemerkkiä pidetään toiminnallisuuden, laadun, turvallisuuden ja innovatiivisuuden edelläkävijänä. Kaikki tuotteet ovat maailman rehellisimmän testipaneelin testaamia ja hyväksymiä, nimittäin lasten itsensä!

reima-sydkap.jpg

Reimatec Sydkap 3in1 Takki, Jeans Blue

Päivän postauksessa tutustutaan hieman tarkemmin Reima Originals -mallistoon. Jo yli 75 vuoden ajan Reima on valmistanut laadukkaita lastenvaatteita, joita suomalaiset lapsiperheet ovat rakastaneet vuosikymmenestä toiseen. Vaatteet ovat säilyttäneet omaleimaisen ilmeensä siitä huolimatta, että Reima Originals -mallistoon on vuosien mittaan tehty tarkkaan harkittuja muutoksia. Vaatteisiin on lisätty uusia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät niistä entistäkin käytännöllisempiä, kestävämpiä ja paremman näköisiä. Kuten klassiseen pohjoismaiseen suunnitteluun kuuluu: pienet muutokset ratkaisevat.

Reima Originals -mallistosta löydät klassiset haalarit, takit, välikausivaatteet, kengät – yksinkertaisesti kaikenlaiset lastenvaatteet eri sääolosuhteiseen. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi yksiväriset haalarit Stavanger och Gotland, joissa on ajaton tekoturkiskaulus, ja 3-in-1-takki Sydkap, jossa on irrotettava sisätakki. Näiden vaatteiden pienten yksityiskohtien vuoksi Reima on valittu testivoittajaksi useita kertoja peräkkäin.

reima-stavanger.jpg

1. Reimatec Stavanger Toppahaalari, Navy  2. Reimatec Laplander Talvikengät, Navy

Reima on tuotemerkki, joka valmistaa tuotteensa vastuullisesti ja mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin. Se tarjoaa kestäviä, mukavia ja vedenpitäviä ulkovaatteita isoille ja pienille lapsille. Laadukkaat ja toiminnalliset vaatteet kestävät sukupolvesta toiseen, mikä on suotuisaa sekä luonnon että lompakon kannalta.

 

Jos haluat tutustua Reiman koko valikoimaan, klikkaa tästä.