Raskaushimot

Osa odottavista äideistä kokee raskausaikana erityistä himoa tiettyihin ruokiin ja juomiin. Kysyimme seuraajiltamme sosiaalisessa mediassa mikä heidän lapsensa nimeksi olisi tullut, jos hän olisi nimetty silloisen raskaushimon mukaan. Suurin osa listalta löytyneistä aineista oli perinteisiä herkkuja, kuten suklaata ja karkkia, mutta joukkoon mahtui mukaan myös muutama erikoisempi ruoka. Tutustu alta saamiimme vastauksiin.

 

Ruoka

 • Kylmä banaani
 • Riisipuuro
 • Turkinpippurit
 • Maksamakkara
 • Suolakurkku
 • Oliivit (Pojan nimeksi tuli Oliver)
 • Polly-karkit (Tytön nimeksi tuli Polly)
 • Paahdettu maissi
 • Marinoidut valkosipulinkynnet
 • Grillimaustetut sipsit
 • Ruusunmarjakeitto
 • Katkaraputahna
 • Viineri

Juoma

 • Alkoholiton olut
 • Sitruunalimonadi
 • Glögi
 • Red Bull
 • Pillimehu
 • Jääkahvi
 • Jäävesi
 • Kivennäisvesi
 • Vadelmalimsa
 • Oboy
 • Seljankukkamehu

Ruuan ja juoman lisäksi seuraajamme kertoivat muista himoista, kuten pesuaineen, huuhteluaineen, viskin ja sikarin hajujen mieltymyksistä. Lisäksi maininnan sai muutama luovempi yhdistelmä ruokaa – salaattiin kääritty suklaa ja pannukakut riisillä.

Oletko juuri nyt raskaana ja sairaalakassin pakkaaminen on pian ajankohtaista? Lue vinkkimme sairaalakassin pakkaamiseen täältä.