Lastenrattaat aktiivisen perheen tarpeisiin

Suunnitteletteko uusia seikkailuita koko perheellä? Olettepa sitten tekemässä retkeä lähikulmille tai jonnekin pidemmälle, tuotemerkki Thulen valikoimasta löytyvät lastenrattaat ja -vaunut joka lähtöön. Tässä kirjoituksessa kerromme kolmesta Thulen sporttisesta mallista.

 

Kävely, pyöräily, juoksu vai hiihto? Olipa mikä tahansa näistä sinulle mieluisin urheilumuoto, on se kaksin verroin hauskempaa, kun voit harrastaa sitä yhdessä lapsesi kanssa. Se onnistuu ympäri vuoden Thulen lastenrattailla. Samalta valmistajalta löydät toki käytännölliset mallit myös perheesi arkeen.

Tästä pääset tutustumaan koko Thule-valikoimaamme.

 

Thule Spring – Kaupunkilaiselle

Tee arjestasi yksinkertaisempaa Thule Spring -lastenrattailla. Saat taitettua ne kätevästi kokoon yhdellä kädellä, eivätkä ne vie paljoa tilaa säilytyksessä. Sopivan kokoiset rattaat suurine pyörineen on suunniteltu nimenomaan kaupunkiympäristöön. Thule Spring -lastenrattaat auttavat sinua ja lastasi nauttimaan yhteisestä ajastanne – joka päivä!

Förstabild-thule-spring2.jpg

Thule Spring Lastenrattaat, Grey Melange

 

Thule Glide 2 – Juoksijalle

Pidätkö juoksemisesta? Siinä tapauksessa Thule Glide 2 -rattaat on suunniteltu juuri sinua varten. Niissä lapsesi kulkee turvallisesti mukana, kun lähdet juoksemaan haluamaasi maastoon. Rattaat ovat kevyet ja niissä on aerodynaaminen muotoilu sekä kääntyvä etupyörä. Kätevä käsijarru pitää rattaat paikallaan, kun on levähdystauon paikka. Thule Glide 2 -lastenrattaat on myös helppo taittaa yhdellä kädellä kokoon säilytystä ja kuljetusta varten.

Förstabild-thule-glide2.jpg

Thule Glide 2 Juoksurattaat, Jet Black

 

Thule Sleek – Mukautuu perheesi tarpeisiin

Jos etsit monikäyttöisiä lastenvaunuja, jotka joustavat tarpeittesi mukaan, Thule Sleek -lastenvaunut ovat etsimäsi malli. Ne on muotoiltu kaupunkiympäristöä silmällä pitäen, mutta tehokkaan jousituksen ja puhkeamattomien, vaahtotäytteisten takarenkaiden ansiosta ne kulkevat pehmeästi vaativammassakin maastossa. Kun ostat vaunuihin sisaristuimen tai vaunukopan, ne kasvavat perheesi mukana. Jos sinulla on kaksoset tai lapsesi ovat melkein samanikäisiä, löydät mallistosta myös sopivat sisarusvaunut.

Förstabild-thule-sleek.jpg

Thule Sleek Sisarusvaunut + Vaunukoppa, Grey Melange

 

Löydät meiltä myös laajan valikoiman Thulen hiihto- ja pyöräkärryjä – Kaikki mitä tarvitset perheesi vauhdikkaisiin ulkoilmaretkiin!