Vauvanhoito- ja raskaustuotteet, joita et tiennyt tarvitsevasi

Moni asia muuttuu elämässä, kun ihminen tulee raskaaksi ja saa lapsen. Näihin asioihin kuuluu tunnemyrskyjen lisäksi erilaiset valmistelut ennen ja jälkeen uuden perheenjäsenen saapumisen. Tänä aikana kotiin on hankittava paljon erilaisia tuotteita, joita et ehkä edes tietänyt tarvitsevasi. Olemme kaikki erilaisia ja kaikki lapset ovat myös erilaisia, minkä vuoksi eri vanhempien hankinnat eroavat usein toisistaan. Olemme koonneet tähän julkaisuun useita tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan uusien lapsiperheiden elämää – niin vanhemman kuin vauvankin näkökulmasta. Tällä tavoin sinulta säästyy aikaa ja voit keskittyä uudesta elämänvaiheesta nauttimiseen.

 

Raskaus-/Imetystyyny ja Tukivyö

Raskaus- ja imetysaika voivat olla sinulle niin upeaa kuin stressaavaakin aikaa. Varmistaaksemme, että sinulla vanhempana on mahdollisimman mukavat oltavat, olemme koonneet suuren valikoiman tuotteita, jotka voivat auttaa sinua raskausaikana. Kaksi tuotetta, jotka eivät ole täysin ilmeisiä, mutta jotka voivat kuitenkin auttaa suuresti, ovat raskaus- ja imetystyyny, sekä raskausvyö.

Norjalainen bbhugme suunnittelee fiksuja ja toimivia ratkaisuja, jotka auttavat ja helpottavat raskaana olevan elämää. Heidän valikoimastaan löydät muun muassa käytännöllisiä raskaustyynyjä ja raskausvöitä. Tuotemerkin taustalla on kolme norjalaista kiropraktikkoa ja yrittäjää, jotka ovat erikoistuneet lasten ja raskaana olevien lihas- ja liikuntaelinsairauksiin.

Heidän raskaus- ja imetystyynynsä tukevat ja kasvavat sinun ja lapsesi mukana raskauden ja imetyksen aikana, sekä antavat teille mahdollisuuden viettää yhteistä laatuaikaa lähekkäin. Raskauden aikana bbhugme toimii pehmeänä kehon tukena, joka auttaa helpottamaan kriittisimmille alueille kohdistuvaa painetta. Näitä alueita ovat vatsa, lantio, alaselkä, polvet ja nilkat. Imettäessäsi voit asettaa tyynyn mukavasti vartalosi ympärille niin, että selkäsi ja hartiasi ovat tukevassa asennossa ja vauvallasi on pehmeä ja mukava makuupaikka. Tyynyn luonnollisen, pehmeän ja ympäristöystävällisen materiaalin ansiosta se muotoutuu helposti vartalonmukaisesti, minkä ansiosta niskasi ja hartiasi rentoutuvat vauvan maatessa turvallisesti ja mukavasti imetyksen aikana.

Raskausvyö on tarkoitettu antamaan sinulle tukea odotusajan aikana, sillä se pitää vatsasi ylhäällä. Vyö tukee lantiota ja ehkäisee siten raskaudesta johtuvia selkäkipuja. Vaikka sisälläsi kasvavan lapsen kantaminen on upea kokemus, ei se poista sitä tosiasiaa, että kannat myös muutamaa lisäkiloa ja saatat siksi tarvita hieman apua.

bbhugme.png

1.  bbhugme Raskaustyyny, Dusty Olive 2. bbhugme Tukivyö, Musta

 

Nännivoide ja Imetyssuojat

Imettämisen valitsevat vanhemmat eivät pysty välttymään tilanteilta, joissa nännit saattavat olla kuivat, kipeät tai haavaiset. Medela on maailman johtava imetystuotteiden valmistaja, joka luo rintaruokinta-aikaa helpottavia tuotteita. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa nännivoide, joka suojaa imettävän henkilön herkkiä nännejä. Voide koostuu sataprosenttisesti lanoliinista (villavaha), eikä sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Voidetta ei tarvitse pestä pois imetyksen ajaksi ja sitä voidaan käyttää myös muihin kuiviin kohtiin sinun tai vauvasi iholla.

Medelan imetyssuojat kuuluvat myös tuotteisiin, jotka saattavat helpottaa rintaruokinta-aikaa. Ohuet ja joustavat suojat estävät maitoa vuotamasta sivuille ja sotkemasta paitaasi.

medela.png

1. Medela Nännivoide PureLan 37 g 2. Medela Imetyssuojat Ultra thin 60-pack

 

Kätkythälytin

Yöt voivat usein olla hankalaa aikaa uusille vanhemmille, niin huudon ja itkun kuin myös pelon tunteiden vuoksi. Jälkimmäisenä mainittujen tunteiden helpottamiseksi on hyvä omistaa tuote, joka pitää lastasi silmällä, jotta sinä ja pienokaisesi voitte nukkua rauhassa. Snuza Hero MD on maailman ensimmäinen lääketieteellisesti sertifioitu kätkythälytin, joka hälyttää värinän avulla lapsen hengitysliikkeiden ollessa heikkoja tai kun niitä on vähemmän kuin kahdeksan minuutissa. Ellei Snuza Hero havaitse liikkeitä 15 sekunnin aikana, se hälyttää värisemällä, mikä yleensä riittää saamaan lapsen hengityksen liikkeelle. Kolmen värinähälytyskerran jälkeen hälytyssignaali informoi, että hengityskatkos on havaittu kolme kertaa. Jos hengitys ei ole käynnistynyt viisi sekuntia värinähälytyksen alkamisen jälkeen kytkeytyy äänihälytys päälle.

Snuza Hero MD kiinnitetään lapsen vaippaan. Laite ei lähetä ääni- tai radioaaltoja, joten sen käyttäminen ei altista lasta säteilyriskille.

snuza.png

Snuza Hero MD

 

Vaipparoskis

Moni ei ajattele tarvitsevansa erillistä vaipparoskista kylpyhuoneeseen. Voimme kuitenkin taata, että se helpottaa lapsiperheen elämää huomattavasti, sillä sen avulla likaisista vaipoista pääsee eroon helpolla ja hygieenisellä tavalla. Vaipparoskiksen rakenne estää myös pahan hajun pääsemisen sen ulkopuolelle.

Tommee Tippee on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustusta saanut tuotemerkki, jonka valikoimasta löytyy kaikkea mahdollista lapsen ensimmäisiksi ajoiksi – valikoimaan kuuluu myös kätevät vaipparoskikset. Sangenic Twist & Click on yksi tuotemerkin suosituimmista ja ympäristöystävällisimmistä vaipparoskiksista. Roskiksessa on säiliö ja muovikelmupidike, jonka avulla jokainen käytetty vaippa suljetaan tiukaksi ja hajuttomaksi paketiksi. Vaipan kelmuttaminen tuhoaa jopa 99 prosenttia pahaa hajua aiheuttavista bakteereista. Uusi Twist & Click -malli naksahtaa merkiksi siitä, että kelmua on kierretty tarpeeksi vaipan ympärille, jotta et suotta käytä sitä liikaa. Helppokäyttöisen vaipparoskiksen tyhjentäminen ja muovikasetin vaihtaminen sujuvat vaivattomasti.

Täältä löydät kaikki Tommee Tippeen vaipparoskikset ja niiden täyttöpussit.

blöjhink.png

1. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Vaipparoskis, Valkoinen 2. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Vaipparoskis, Sininen 3. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Vaipparoskis, Vaaleanpunainen

 

Ergonominen vauvanistuin

Sitteri on täydellinen paikka vauvasi lepo- ja leikkihetkeksi. On kuitenkin olemassa myös älykkäitä vauvaistuimia, jotka soveltuvat käyttöön lapsen opittua kannattelemaan omaa päätään. Bumbo on suosittu tuotemerkki, joka valmistaa käytännöllisiä ja ergonomisia istuimia pienille lapsille. Tuolia voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin, sitä on helppo siirtää ja sen puhdistaminen käy kädenkäänteessä. Heidän vauvatuolinsa on saanut useita palkintoja käytännöllisen ja toiminnallisen muotoilunsa, sekä pienen lapsen selälle sopivan ergonomisuutensa vuoksi. Lapsesta tulee usein hyvin utelias hänen opittuaan kannattelemaan omaa päätänsä, joten Bumbo-tuoli on täydellinen tapa auttaa lasta tutustumaan ympäristöönsä.

bumbo.png

1. Bumbo Sitteri + Leikkipöytä, Minttu 2. Bumbo Sitteri, Minttu 3. Bumbo Sitteri, Harmaa

 

Koliikkia ehkäisevä tuttipullo

Koliikkia tavataan normaalisti kahden viikon – viiden kuukauden ikäisillä vauvoilla. Se ei ole sairaus tai vaarallinen ilmiö sinänsä, mutta se saattaa aiheuttaa epämukavuutta niin vauvalle kuin vanhemmillekin. Koliikille ominaista on, että muuten terve lapsi itkee intensiivisesti noin kolme tuntia päivässä, useita päiviä putkeen. Usein lapsi saattaa itkeä niin paljon, että hän tulee punaiseksi rasituksesta ja vaikuttaa siltä, että hänellä on vatsakipuja. Syy tähän saattaa olla syöttämisessä, riippumatta siitä saako lapsi ravintonsa rintaruokinnan vai äidinmaidonkorvikkeen avulla. Onneksi on olemassa tuotteita, jotka voivat helpottaa lapsen oloa. Philips Avent on kehittänyt kattavien tutkimusten ja kliinisten kokeiden avulla erinomaisia lastenhoitotuotteita ja innovatiivisia ratkaisuja jo vuodesta 1984 alkaen. Heidän tuotteensa helpottavat lapsen ruokintaa ja suojelevat lapsen terveyttä ja turvallisuutta.

Yksi heidän suosituimmista tuotekategorioistaan on heidän koliikkia ehkäisevät tuttipullonsa. Näiden tuttipullojen on kliinisesti todistettu torjuvan sekä koliikkia että pulloruokinnan aikana mahdollisesti esiintyvää epämukavuutta. Tämä johtuu siitä, että niiden venttiilit on suunniteltu vähentämään ilman pääsyä vauvan vatsaan ja pienentämään siten koliikkiriskiä. Kun vauva syö, tutin venttiili taipuu niin, että ilma kerääntyy pulloon, mikä estää tyhjiön muodostumisen, ja vapauttaa sen sitten pullon takaosasta ulos. Ilma siis pysyy pullossa eikä pääse vauvan vatsaan. Ruokailun sujuessa hyvin myös itkuisuuden riski pienenee.

Tuttipullojen kokoaminen ja käyttäminen on helppoa, mikä tekee ruokailuhetkistä miellyttävämpiä sinulle ja lapsellesi.

philipsavent.png

Philips Avent Anti-Colic Tuttipullot 2-pack 260 ml, Valkoinen

 

Haluatko tietää, kuinka lapsi kehittyy ensimmäisen vuotensa aikana? Klikkaa tästä lukeaksesi lisää..

 

___________________________________________

www.1177.se

@deniseochkaylie.se