Kätevä BABYZEN-uutuus – YOYO-vaunukoppa

Tämän päivän postauksessa esittelemme BABYZENIN upean uutuuden – YOYO Vaunukopan. Sen kiinnittäminen YOYO+ ja YOYO² -lastenrattaisiin tapahtuu kätevästi yhden klikkauksen taktiikalla.

 

BABYZEN YOYO²

on suosittujen YOYO+ -lastenrattaiden seuraaja, joka tarjoaa lisättyä käyttömukavuutta ja entistäkin enemmän käytännöllisiä toimintoja edeltäjäänsä verrattuna. Vahvistettu runko, paranneltu jousitus ja tekonahalla päällystetty työntöaisa tekevät YOYO²:sta entistäkin toimivamman ja älykkäämmän – kevyestä painosta tai kompaktista koosta tinkimättä. Rattaat taittuvat kokoon silmänräpäyksessä, jolloin niitä voi kantaa olkapäällä ja ne mahtuvat pienikokoisiinkin säilytystiloihin. Ota YOYO² mukaan metroon, bussiin tai automatkoille. Nämä lastenvaunut kasvavat lapsesi mukana, ja niistä löytyy monta upeaa värivaihtoehtoa.

 Bassinet-yoyo2.jpg

1. BABYZEN YOYO² Lastenvaunut, Valkoinen/Peppermint 2. BABYZEN YOYO Vaunukoppa, Peppermint 3. BABYZEN YOYO² Yhdistelmävaunut, Valkoinen/Peppermint

YOYO-vaunukoppa

Haluamme nyt esitellä teille ensiluokkaisen uutuustuotteen – YOYO-vaunukopan. Tämän älykkään vaunukopan kiinnittäminen YOYO+ ja YOYO² -lastenrattaisiin tapahtuu vain yhdellä klikkauksella. Vaunukopassa pieni lapsi matkustaa mukavasti ja turvallisesti. Vaunujen rungon päälle kiinnitettävä vaunukoppa mahdollistaa sen, että pystyt olemaan lähellä lastasi. Sen muotoilu mahdollistaa esteettömän ilmankierron samalla kun lapsi makaa mukavasti ilmastoidulla tuplapatjalla. Vaunukopan kevyt paino mahdollistaa sen irrottamisen ja kiinnittämisen vaunujen runkoon lasta herättämättä, sillä sitä on helppo kantaa käsin ja sen voi myös laskea lattialle.

YOYO-vaunukoppa tekee arjesta helpompaa monipuolisuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta. Onko illallinen ystävien kanssa edessä? Irrota vaunukoppa, taita lastenvaunujen runko kasaan ja anna pienokaisesi jatkaa uniaan ruokailun aikana. Kun kotiinlähdön aika taas koittaa, voit kuljettaa kokoon taitetun rungon olkapäälläsi siinä olevan kantohihnan avulla ja kantaa YOYO-vaunukopan kädessäsi. Täydellinen tapa sopeutua ahtaampaankin ympäristöön!

Bassinet-yoyo.jpg

Babyzen YOYO Vaunukoppa, Toffee

 

8 hyvää puolta YOYO-vaunukopassa

  • Ultrakevyt, paino ainoastaan 3 kg
  • Ultrakompakti, taittuu puolet pienemmäksi säilytystä varten
  • Miellyttävä tuplapatja, joka hengittää hyvin (4,5 cm paksuinen)
  • Hengittävä materiaali ja kuomu
  • Vakaa runko ja kestävä päällinen
  • Sisätaskut lisäsäilytystä varten
  • Vettähylkivä ja UV-suojaava kangas (UPF 50+)
  • Sopii YOYO+ ja YOYO² -lastenrattaisiin

 

Löydät YOYO² -lastenvaunut, YOYO-vaunukopan ja useita muita suosittuja BABYZEN-tuotteita Jollyroomilta. Klikkaa tästä tutustuaksesi heidän koko valikoimaansa.

 

___________________________________________

reirei.se