Uutta valikoimassamme: Joolz-lastenvaunut

Joolz on kasvava, alankomaalainen yritys, jonka valmistamissa lastenvaunuissa yhdistyy kestävyys ja tyylikäs muotoilu. Pienten lasten vanhempien perustamalla yrityksellä on yksi yhteinen visio: positiivisella energialla ja kestävällä muotoilulla voi saada aikaan suuren muutoksen. He istuttavat jokaista myytyä lastenvaunua kohden puun Joolz Birth Forest -metsään.

Joolz valmistaa tuotteita perheille, jotka arvostavat korkeaa laatua, älykästä muotoilua ja eritoten turvallisuutta. Merkin lastenvaunut on suunniteltu sopimaan aktiiviseen ja kestävään elämäntyyliin, ja niiden innovatiiviset ratkaisut lisäävät vaunujen käyttömukavuutta rasittamatta liiaksi ympäristöä. Meiltä löydät laajan Joolz-tuotevalikoiman, josta löydät muun muassa suositut Joolz Day3 -lastenvaunut, käytännölliset hoitolaukut, pehmeät lämpöpussit ja paljon muuta. Klikkaa tästä tutustuaksesi Joolzin valikoimaan.

Förstabild-joolz-geo2-green.jpg

Joolz Geo2 Yhdistelmävaunut, Marvellous Green

 

Viisi asiaa, joita et tiennyt Joolzista:

 1. Uudelleenkäytettävät pakkaukset
  Jokainen tuotepakkaus lastenvaunuista lisätarvikkeisiin voidaan käyttää uudelleen luovalla tavalla lasten leikeissä tai lastenhuoneen sisustuksessa. Tee pakkauksesta hauska linnunpönttö, poro tai valaisin. Mitä ikinä teetkään, älä heitä pakkausta menemään.
 2. Joolz Birth Forest
  Joolz istuttaa uuden puun jokaista rekisteröityä Joolz-lastenvaunua ja Joolz-vauvaa kohden. Näin pääset pitämään huolta luonnosta ja istutettu puu kasvaa yhdessä lapsesi kanssa.
 3. Kestävät materiaalit
  Ainutlaatuinen ja tyylikäs muotoilu, sekä eksklusiiviset yksityiskohdat, kuten tekonahalla päällystetty turvakaari ja työntöaisa tekevät lastenvaunuista huippuhankinnan. Joolz-lastenvaunut on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät pitkään. Osassa tekstiileistä on käytetty kierrätettyjä muovipulloja, ja Essentials-kokoelma on valmistettu sataprosenttisesti pehmeästä luomupuuvillasta. Hyvä valinta luonnolle ja vielä parempi pienokaisellesi.
 4. Joolzin ergonomiset lastenvaunut
  Lastenvaunut on muotoiltu ergonomisesti ja niiden istuin on asetettu korkealle, jotta työntäjän selkä ei rasitu hänen nostaessaan lasta. Lastenvaunut on helppo taittaa kokoon kuljetusta varten eteenpäin suunnatun istuimen ansiosta.
 5. Elinikäinen takuu
  Joolzin elinikäinen takuu on aivan kuin heidän tuotteensa – ajaton. Takuu aktivoituu, kun rekisteröit uudet Joolz-lastenrattaasi kuuden kuukauden sisällä ostamisesta. Sen jälkeen voit käyttää niitä huoletta koko elämän ajan. Takuu koskee heidän lastenvaunuvalikoimaansa.

 

Mikä Joolz-lastenvaunumalli sopii sinun perheellesi?

Joolz Day+  

Nämä helppokäyttöiset, käytännölliset ja monipuoliset lastenvaunut miellyttävät silmää ja omaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Joolz-tuoteperheen uusinta tulokasta on saatavana monessa tyylikkäässä värivaihtoehdossa. Joolz Day+ Complete set -yhdistelmävaunut varmistavat, että lapsesi matkustaa mukavasti vastasyntyneestä esikouluikään asti.

Joolz Day3 Yhdistelmävaunut

Nämä ovat yksi Joolzin suosituimmista lastenvaunumalleista. Ergonomisesti muotoiltu vaunukoppa ja istuinosa tukevat lapsen selkää ja niskaa jokaisessa asennossa, jotta hän voi matkustaa vaunuissa mukavasti. Työntöaisan korkeutta on helppo säätää työntäjän pituuden mukaan. Vaunukopassa on miellyttävä patja, joka hengittää hyvin ja mahdollistaa siten lapsen nukkumisen oikeassa lämpötilassa. Vaunukopan voi vaihtaa istuinosaan lapsen kasvettua tarpeeksi. Käännettävässä istuimessa on suuri kuomu, joka suojaa lasta auringolta, sateelta ja tuulelta. Day3-lastenvaunuja voi käyttää pitkään, minkä vuoksi ne ovat täydellinen hankinta lapsiperheelle.

Förstabild-joolz-day3.jpg

Joolz Day3 Yhdistelmävaunut

Joolz Geo2

Nämä yhdistelmävaunut antavat sinulle mahdollisuuden seikkailla. All-in-one-vaunut mahdollistavat liikkumisen kaikenlaisissa maastoissa. Joolz Geo2 kasvaa yhdessä perheesi kanssa sillä sitä voi käyttää niin lastenvaunuina kuin -rattainakin. Tässäkin mallissa on miellyttävä ja hyvin hengittävä patja, sekä käännettävä istuinosa suurella kuomulla.

Förstabild-joolz-geo2-black2.jpg

Joolz Geo2 Yhdistelmävaunut

Joolz Hub

Joolzin kompaktit Hub-lastenrattaat on suunniteltu erityisesti ahtaaseen kaupunkiympäristöön. Kompaktit, miellyttävät ja helppokäyttöiset lastenrattaat helpottavat lapsiperheen elämää kaupungissa huomattavasti. Rattaat taittuvat kokoon helposti ja nopeasti, ja mukana tuleva olkahihna auttaa sinua kantamaan niitä ruuhkabusseissa, raitiovaunuissa ja metrossa. Ergonomisen istuimen selkänoja voidaan kallistaa kuuteen eri asentoon, jotta lapsi matkustaa mukavasti riippumatta siitä, onko hän hereillä vai nukkuuko hän. Suuri kuomu suojaa lasta auringolta ja sateelta.

Förstabild-joolz-hub.jpg

Joolz Hub Lastenrattaat, Classic Blue

Förstabild-joolz-hub-grey.jpg

Joolz Hub Lastenrattaat, Gorgeous Grey

Joolz Aer

Joolz Aer sopii myös erinomaisesti kaupungissa asuvalle perheelle. Kevyt runko taittuu auki ja kokoon nopeasti vain yhden käden avulla, ja pakkaukseen sisältyvä olkahihna auttaa rattaiden kantamisessa. Ergonomisen istuimen selkänojan voi asettaa kolmeen eri asentoon. Suuri kuomu suojaa auringolta ja sateelta, ja sen verkkokangasosiot takaavat sille hyvän ilmanvaihdon.

Förstabild 3.png

Joolz Aer Lastenrattaat, Delightful Grey

 

Tutustu koko Joolz-valikoimaamme klikkaamalla tästä.

 

________________________________________________

www.joolz.com