Tarkistuslista koulun alkuun

Kesä on pian ohi ja paluu koulunpenkille lähestyy. Koulun alku tuo aina mukanaan hieman jännitystä ja hermostuneisuutta, olipa kyse esikoulun, ekaluokan tai uuden lukuvuoden aloittamisesta. Valitettavasti emme voi tehdä mitään jännityksen suhteen, mutta voimme auttaa sinua varautumaan käytännön asioissa. Tämän päivän postauksessa listaamme tärkeimmät hankinnat koulun alkua varten.

Kesäloma on ohi nopeammin kuin uskommekaan. Pian on jo elokuu ja aika aloittaa uusi lukuvuosi. Tiedämme että koulun alkamiseen varautuminen on vaikeaa ja olemmekin sen vuoksi keränneet käytännöllisen tarkistuslistan, josta löytyy kaikki tarvittava repusta ja hyvin varustellusta penaalista polkupyörään ja ulkovaatteisiin.

1. Reppu ja jumppapussi

trends koulu 2.jpg

Ensimmäisenä tarkistuslistalla on tietenkin koulureppu, jonka tulisi olla tarpeeksi tilava lapsen koulutarvikkeille ja kirjoille. On tärkeää valita lapsen pituuteen ja painoon sopiva reppu jättämättä liiaksi kasvunvaraa. Lapsen luut ovat pehmeämpiä ja herkempiä kuin aikuisten, joten liian suuri reppu saattaa luoda haitallisen kuormituksen lapsen selälle.

Repun…

  • tulee istua tiiviisti selässä
  • ei tule olla leveämpi kuin lapsen selkä
  • ei tule ylettyä takapuolen päälle asti

Klikkaa tästä päästäksesi tutustumaan reppu- ja jumppapussivalikoimaamme.

2. Minitoimisto

trends koulu 3.png

Läksyjä on hauskempi tehdä omassa pienessä työtilassa, eikö vain? Luo lapsellesi paikka, jossa hän voi tehdä läksynsä, askarrella ja piirrellä koulupäivän jälkeen. Käytännöllisen kirjoituspöydän, mukavan tuolin ja näppärän hyllyn avulla saat aikaan hienon minikonttorin. Kirjoituspöydälle kannattaa asettaa lukulamppu, jotta lapsesi voi jatkaa tekemisiään pimeän tultua.

Klikkaamalla tästä voit selata työpöytiä, hyllyjä ja muita tuotteita, joiden avulla rakennat lastenhuoneeseen pienen kotitoimiston.

3. Ulkovaatteet

trends koulu 4.png

On tärkeää, että lapsella on joka säähän sopivat käytännölliset ja siistit ulkovaatteet. Kaikkihan tietävät, ettei ole olemassa huonoa säätä, on vain vääränlaista pukeutumista. Syksy on ihana vuodenaika kauniine väreineen, mutta se tuo valitettavasti mukanaan myös kylmät tuulet ja räntäsateet. Toisin sanoen kohta on aika pukea lapsesi oikeanlaisiin ja toiminnallisiin vaatteisiin ulkoleikkejä varten. Onneksi valikoimastamme löytyy paljon käytännöllisiä sadevaatteita, tyylikkäitä välikausitakkeja, sekä kestäviä kenkiä isoille ja pienille lapsille.

4. Kynät ja Penaali

Pennor och pennskrin.png

Koulussa kirjoitetaan, piirretään ja askarrellaan paljon. Onkin tärkeää varautua hyvin varustetulla penaalilla. Jos kotonasi sattuu asumaan pieni Frozen- tai LEGO-fani, voit hankkia lapsen lempihahmoilla kuvioidun penaaliin. Pienille taiteilijanaluille sopii puolestaan suurikokoinen Beckmann-kynäkotelo.

5. Polkupyörä

Cyklar.png

Koulumatkapyöräily tekee hyvää keholle, mielelle, lompakolle ja ympäristölle. Valikoimastamme löydät sopivat menopelit niin vasta-alkajille kuin kokeneille pyöräilijöillekin. Turvallisuus on tärkeää pitää mielessä lapsen viilettäessä pitkin katuja kauniina syyspäivinä, joten muistathan hankkia myös pyöräilykypärän.

Klikkaa tästä tutustuaksesi pyörävalikoimaamme. Oletko epävarma, minkä kokoisen pyörän lapsesi tarvitsee? Voit käyttää apuna koko-opastamme, josta voit tarkistaa sopivan tuumakoon lapsen pituuden tai iän perusteella.

6. Eväsrasia ja juomapullo

Matlådor och flaskor.png

Kouluretken tai ulkoilupäivän tullen voit pakata lapsesi eväät käytännölliseen eväsrasiaan ja juomapulloon. Suuresta valikoimastamme löydät söpöillä ja hauskoilla kuvioilla varustettuja eväsrasioita useilta suosituilta tuotemerkeiltä.

Voit halutessasi tulostaa oheisen tarkistuslistan tai tutustua kaikkiin back to school -tuotteisiimme klikkaamalla tästä. Listan avulla lapsesi on takuulla sataprosenttisen valmis uuden lukuvuoden alkamiseen.

Alla.png