Bloggari Carola Ekman sisustaa lastenhuoneen

Tässä artikkelissa saamme kurkistaa bloggari Carola Ekmanin kotiin ja lukea kuinka hän sisustaa huoneet kahdelle tyttärelleen.

Luo tilaan kodikas tunnelma pienten yksityiskohtien avulla.

Emma ja Meronica ovat lasten uudet, halattavan ihanat ystävät. Näiden leikkieläinten selkään voi istahtaa (jos ei paina yli sataa kiloa 😊). Lapset harjaavat, syöttävät ja hoitavat eläimiään, ja tietenkin myös kinastelevat niistä. On vaikeata päättää, kummalla eläimellä kukin leikkii, se riippuu siitä millä tuulella sekä pehmoeläimet että tytöt sattuvat olemaan. Jollyroomilta löydät valtavan valikoiman erilaisia pehmoeläimiä lasten leikkeihin, niin isoja kuin pieniäkin.

renar-gosedjur_780X500.jpgCloudberry Castlen leikkieläimet toimivat myös jakkaroina.

Vain pieniä asioita muuttamalla piristimme tyttöjen huoneiden sisustusta roimasti. Erityisesti uudet matot muuttivat huoneiden ilmeitä mielestäni paljon. Lon huoneen lattialla on Minituden pilkullinen matto. Jollyroom tarjoaa paljon erikokoisia ja värisiä lastenhuoneen mattoja. Gryn huoneessa juniorisänky sai kaverikseen yöpöydän. Uudelle pöydälleen Gry asettaa aina satukirjansa ja uniriepunsa seuraavaa iltaa varten. Gry pitää siitä, että tärkeitä nukkumaanmenotarvikkeita säilytetään yöpöydällä sängyn vieressä. 

nattygsbord_780X500.jpgTyylikkäällä yöpöydällä seisova Alice & Foxin pöytävalaisin esittää paperista taiteltua pupua.

bilbana-matta_780X500.jpgMinituden pilkullinen matto on leikkisä yksityiskohta lastenhuoneen sisustuksessa.

ljusslinga_780X500.jpg

Alice & Fox -merkin suloista pussilakanasettiä on saatavilla erikokoisina ja -värisinä versioina. Gryn ja Lon täkit ovat 150 x 210 cm ja tyynyt 50 x 60 cm kokoisia. Niiden materiaali tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Lon uusi sänky on Minitude-merkin Nordic Noah -malli ja yksi kotimme ihastuttavimmista huonekaluista! Sänkyä on olemassa kahta kokoa: 80 x 200 ja 70 x 160, eikä niillä näytä olevan mitään enimmäispainorajaa. Minitudella on monia erilaisia talosänkymalleja.

påslakan-alice-and-fox_780X500.jpgLo ja Gry kurkistelevat Alice & Foxin upean pussilakanasetin välistä. 

hussäng_780X500.jpgMinituden ihanassa talosängyssä on hauskaa sekä nukkua että leikkiä.

 

Lisää ideoita lastenhuoneen sisustukseen löydät täältä.

Lämpimin terveisin,

@carolaekman