Jollyroomin joulukuvasto

Tämän vuoden joulukuvastomme on pullollaan joululahjavinkkejä kaikenikäisille lapsille! Olemme poimineet kuvastostamme tähän alle ne lelut, jotka lasten keskuudessa ovat kaikkein suosituimpia.

Koko joulukuvasto löytyy täältä! Laske yhdessä lasten kanssa kuvaston sivuilta löytyvät Jollypaketit ja osallistu joulukilpailuumme. Ohjeet löytyvät takasivulta.

 

Vauvoille ja taaperoille 🎁

MUUMI MELAMIINIASTIASTO (6 kuukautta +)
Mikä on kätevää, kaunista ja hauskaa? Tietenkin lasten rakastamin Muumi-hahmoin koristeltu astiasto. Setti sisältää lautasen, kulhon, aterimet ja nokkamukin. Astiat voi laittaa niin tiskikoneeseen kuin mikroonkin, ja niiden pohjissa on silikonirenkaat pitämässä ne tukevasti paikoillaan. Mukin kahdesta rivasta saa hyvän otteen pienillä käsillä.

FIRST WORD BABY NUKKE (10 kuukautta +)
Cloudberry Castlen First Words Baby ei olekaan mikään tavallinen nukke! Nukessa on 24 todenmukaista toimintoa. Nukke osaa nauraa, itkeä, räpyttää silmiään ja äännellä vauvan tavoin.

KÄVELYVAUNU (12 kuukautta +)
Kävelyvaunu on erinomainen lahjavalinta perheen pienimmille, sillä onhan ihanaa saada tukea kävelyn jaloa taitoa opetellessa ja pakata lelut samalla mukaan. Ilouutinen myös kaikille vanhemmille: vaunussa on pehmeät pyörät, joista ei lähde niin ääntä kuin jälkiä lattiaankaan – win win!

LEGO DUBLO (2–5 vuotta)
LEGO on kaikenikäisten lasten kestosuosikki. Pienimpien lasten käsiin sopivat parhaiten opettavaiset ja hauskat LEGO DUPLO -palikat. Jos haluat käydä katselemassa laajaa LEGO-valikoimaamme, pääset sinne suoraan tästä linkistä.

 

Leikki-ikäisille 🎁

KASSAKONE (3 vuotta +)
Pienenä kauppaleikit olivat niitä parhaita, eikö vain? Hanki siis Fipplan kassakone ja anna lapsen perustaa kauppa! Suurella todennäköisyydellä ystävät ja sukulaiset pääsevät asiakkaiksi – onneksi kassakone hyväksyy sekä käteisen että kortin. Täältä löydät kasoittain muita asioita, joita tarvitset putiikissasi.

KINEETTINEN SÄHKÖAUTO (3 vuotta +)
Kiinnitä turvavyö ja paina kaasu pohjaan! Volvo XC90 -miniversio tarjoaa vauhdin hurmaa naperoille samalla, kun kajareissa soivat suosikkibiisit. Mukana tulevalla kauko-ohjaimella vanhempi voi ohjata autoa siihen asti, kunnes naperolla alkaa olla ohjat käsissä.

GPS-KELLO (3–12 vuotta)
Cmee C2 on GPS-kello, joka näyttää ajan ja paikantaa lapset! Vesitiiviissä kellossa on näppäriä toimintoja, kuten puhelin, kamera, askelmittari ja chat. Valittavanasi on monta upeaa värivaihtoehtoa.

NUKKEKOTI PIRATES COVE (5 vuotta +)
Laiva o-hoi! Saammeko esitellä merirosvojen päämajan ja heidän laivansa. Tämän talon kerroksissa ja kammottavassa vankityrmässä eivät tavalliset maakravut uskalla oleskella, vain pienet merirosvot ja piraatit.

 

Kouluikäisille 🎁

LEGO DISNEY FROZEN (6 vuotta +)
Tässäpä maaginen joululahja kaikille mini-Elsoille ja -Annoille. Elsan taikavoimien avulla avaat kauniin jääpalatsin portit ja sukellat mielikuvitusleikkien satumaiseen maailmaan!

PELIPÖYTÄ 2-in-1 JALKAPALLO (6 vuotta +)
Jalkapallofani vai biljardihai? Nyt sinun ei tarvitse valita, sillä tämä pelipöytä tarjoaa molemmat! Hauska joululahja koko perheelle!

POTKULAUTA TRICK (7 vuotta +)
Pinepeakin räväkkä temppupotkulauta on päivänselvä lahja seikkailumieliselle! Ohjaustanko pyörii 360 astetta, mikä luo oivat mahdollisuudet temppujen tekemiseen. Potkulaudassa on kestävä teräsrunko ja PU-renkaat, joiden ansiosta laudasta on iloa pitkäksi aikaa! Ethän unohda suojavarusteita!

DAYBREAKER 2.0 FLEECETAKKI (koko 92–176)
Täytyyhän pukinkontista löytyä muutama pehmeä pakettikin! Tämä tyylikäs fleecetakki on valmistettu Polartec®-fleecestä. Takissa on YKK®-vetoketju, korkea kaulus ja peukaloaukot hihansuissa!

Täältä löydät paljon muita toiminnallisia lastenvaatteita Helly Hansen -merkiltä. Heidän huolellisesti valitsemansa materiaalit kestävät kovaakin kulutusta. Ei ihmekään, että he ovat Pohjoismaiden johtava toiminnallisten vaatteiden valmistaja.

🎁   🎁   🎁

Muistathan myös pysähtyä hetkeksi ja nauttia jouluajan ihanasta tunnelmasta kaiken kiireen keskellä!
Rauhallista joulun aikaa kaikille!