Vinkki – kannelliset hiekkalaatikot!

Lasten ulkoleikkien kestosuosikki on hiekkalaatikko, joka tulisi löytyä jokaisen lapsiperheen pihamaalta. Tässä jutussa annamme muutamia vinkkejä suosituimmista hiekkalaatikkomalleistamme.

On huojentavaa pystyä tarjoamaan lapsille paikka, jossa he voivat harjoittaa luovuuttaan raikkaassa ulkoilmassa hiekkalinnoja ja hiekkakakkuja rakentaen tai vallihautoja kaivaen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erikokoisia ja -mallisia sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja hiekkalaatikoita. Erityisen lämpimästi haluamme suositella kannellista hiekkalaatikkoa. Kansi estää hiekkaa roskaantumiselta ja kastumiselta. Se estää myös naapurin kissaa käyttämästä hiekkalaatikkoa käymälänään.

Hiekkalaatikkomalleja löytyy melkein yhtä monta kuin hiekanjyviä laatikosta. On eläimenmuotoisia laatikoita, Disneyn suosikkihahmoilla koristeltuja sekä puunkantoa esittäviä malleja. Meillä on myös valikoima erilaisia piknikpöytiä, joiden pöytäosan alta paljastuu hiekkalaatikko. Kaksiosainen hiekkalaatikko tuo leikkeihin rantafiiliksen, sillä toisen puolen voi täyttää vedellä ja tehdä siitä uima-altaan!

Sandlådor-GIF.gif
1. Hörby Bruk Hiekkalaatikko + Suoja  2. Smoby Hiekkalaatikko & Uima-allas
3. Little Tikes Woodland Hiekkalatikko  4. Little Tikes Hiekkalaatikko Kilpikonna


Joissakin hiekkalaatikkomalleissamme on kätevä katos, joka suojaa lastasi niin sadepisaroilta kuin auringon porotukseltakin. Kun hiekkaleikit on aika lopettaa, voi katoksen kaiken lisäksi laskea alas suojaamaan vastapaistettuja hiekkakakkuja. Näppärää!

rebeccadufwall_780X500.jpg
                                                                                 Woodlii Katollinen Hiekkalaatikko


Tästä klikkaamalla pääset syventymään hiekkaleikkien ihmeelliseen maailmaan!
 

_______________________________________________
@rebeccadufwall
@carolaekman