NEW IN – kevään upeimmat ulkovaatteet!

Kevät on vihdoinkin täällä, mikä tarkoittaa uusia välikausivaatteita. Päivän postauksessamme vinkkaamme kevään ihanimmista ulkoiluasuista!

 

Kuorivaatteet

bloggen_trendsamall_780X500-2.jpg1. Petite Chérie Atelier Astrid -kuoritakki, Lavender  2. Petite Chérie Atelier Astrid -kuoritakki, Lichen Green

Petite Chérie Atelierin valikoimassa on kuoritakkeja monessa ihastuttavassa värivaihtoehdossa. Veden- ja tuulenpitävät takit hengittävät hyvin ja soveltuvat siten erinomaisesti kevään vaihteleviin sääolosuhteisiin. Röyhelökoristeet tekevät takeista erityisen suloisia!
 

Löydät kaikki valikoimamme kuoritakit täältä – muistathan myös hankkia yhteensopivat kuorihousut!

 

Sadevaatteet

regnplaggl_780X500.jpg1. Petite Chérie Atelier Belle vuorillinen sadehaalari, Cashmere Blue 2. Nordbjørn Skagerak vuorillinen sadeasu, Yellow

Kunnolliset sadevaatteet yllään lapsesi pysyy kuivana, vaikka hän innostuisikin hyppimään kuralätäköissä. Verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia malleja, värejä ja kuoseja, joista voit valita suosikkisi!

PC_nordbjörn_regn_780X500.jpg

Kaikki kevään sadevaateuutuudet löydät täältä!

 

Softshell-vaatteet

nordbjörn_780X500.jpg

1. Nordbjørn Norddal Softshell-takki, Blue

Nordbjørnin valikoimasta löydät toiminnalliset softshell-takit. Nämä takit hengittävät hyvin ja ovat sekä veden- että tuulenpitäviä, joten ne sopivat loistavasti kevään ja kesän sadesäähän. Heijastinyksityiskohtien ansiosta lapsesi erottuu hyvin hämärässä.
 

Kaikki softshell-takit löydät täältä.

 

Kevyttoppatakit

lättviktsjackal_780X500.jpg1. Nordbjørn Rosendal -kevyttoppatakki, Camouflage 2. Nordbjørn Rosendal -kevyttoppatakki, Dark Blue

Ohut kevyttoppatakki lämmittää ihanasti viileämpinä kevätpäivinä. Kauden uutuustakkimme ovat sekä tyylikkäitä että toiminnallisia ja soveltuvat käytettäväksi sellaisenaan sekä myös lämmittävänä lisäkerroksena esimerkiksi kuoritakin alla.
 

Klikkaa tästä tutustuaksesi kevyttoppatakkivalikoimaamme.  

 

___________________________________________

 

@2kinderlachen

@drillingsglueck

@guelay.enissa

@josefinthornblom

@little.ones.and.me

@minna_elisa_

@minrede

@sofiemartinee