Pyöräilyn ABC, osa 3 – Hauskat kulkuvälineet koulutielle!

Koulut alkavat aivan pian, ja moni vanhempi miettii, kuinka lasten koulumatkat taittuisivat mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Me täällä Jollyroomilla olemme koonneet parhaat pyöräilyvinkit kolmiosaiseen Pyöräilyn ABC -juttusarjaan, jonka kolmas ja viimeinen osa keskittyy erilaisten kulkuvälineiden esittelyyn. Lisäksi syyniin pääsevät koulumatkoilla turvallisuutta lisäävät kypärät, suojukset sekä GPS-rannekellot.

Polkupyörä

Pyöräily on tunnetusti ei vain hauskaa ja ympäristöystävällistä, mutta myös oiva tapa aloittaa koulupäivä. Polkupyörissä riittääkin valinnanvaraa mallien, värien ja toimintojen välillä. Pyörät vaihtelevat monivaihteisista maastopyöristä yksinkertaisempiin kaupunkipyöriin, joten jokainen koululainen löytää varmasti mieleisensä.

Tarkista juttusarjamme ensimmäisestä osasta, mitä kannattaa pitää mielessä uutta pyörää ostaessa!

Sähköpyörät & sähköskootterit

Hieman vanhemmat lapset ihastuvat takuuvarmasti sähköpyöriin ja sähköskoottereihin. Laajassa valikoimassamme ovat edustettuina tyylikkäät, turvalliset ja luotettavat sähköpyörät ja -skootterit.

Lue lisää sähköisten kulkuneuvojen hyödyistä täältä.

Potkulaudat ja kickbiket

Koulumatka taittuu hujauksessa potkulaudan kyydissä! Valikoimamme korkealaatuiset potkulaudat ja kickbiket ilahduttavat omistajaansa, ja valinnanvaraa riittää kaksi- ja kolmipyöräisten sekä akullisten ja perinteisten mallien välillä!

Rullalaudat

Rullalautailu vaatii harjoitusta, mutta tekniikan opittuaan on rullalaudasta vaikeaa pysyä erossa. Meiltä löytyvät rullalaudat niin vasta-alkajille kuin taitavillekin skeittaajille! Valitse klassisten ”banaanilautojen”, tyylikkäiden longboardien ja vakavasti otettavien ”ammattilautojen” välillä. Mikäli haluat pitää tauon lautailusta, ovat useat lautamme helppo kiinnittää reppuun kannettavaksi.

Hoverboard

Nämä hupaisat kulkuvälineet ovat tuskin jääneet keneltäkään huomaamatta, mutta mainittakoon ne vielä kerran – hoverboardit! Hauskempaa tapaa koulumatkan taittamiseksi on vaikea keksiä. Kotisivuillamme on tarjolla useita erilaisia malleja, joten nyt vain kipin kapin valitsemaan omaa suosikkiasi!

Rullaluistimet

Rullaluistimet ovat olleet suuren yleisön suosiossa jo useiden vuosien ajan – eikä ole vaikeaa ymmärtää, miksi! Kukapa ei nauttisi rullaluistinmatkasta kouluun, kun kengät kulkevat kätevästi koulurepussa ja kaupan päälle saa roppakaupalla hyötyliikuntaa?

GPS-kello

Jos lapsesi on siinä iässä, että suurin osa asioista hoituu jo itsenäisesti, mutta pelkäät päästää häntä yksin koulutielle, on GPS-kello oiva hankinta! Kello tuo lisäturvaa niin lapselle kuin vanhemmallekin, sillä se lähettää GPS-signaalein lapsesi paikkatiedot puhelimeesi tai tablettiisi. Näin pysyt aina kartalla siitä, missä lapsesi kulkee.

Kypärä

Älä unohda kypärää ja muita suojuksia! Oli koulumatkan taittaminen vauhdikkaasti kuinka hauskaa tahansa, ei onnettomuustilanteita voi ennustaa edeltä käsin. Siispä asianmukaisten suojien käyttöä onkin hyvä opetella alusta alkaen, jotta lapsi tottuu varusteiden käyttöön. Vilkaise vinkit kypärän hankintaan täältä.

30.7._2.jpg

1. Potkulaudat ja kickbiket 2. Sähköpyörät & sähköskootterit 3. Polkupyörä 4. Rullaluistimet 5. Suojukset

6. Skeittilaudat 7. Hoverboardit 8. Kypärät 9. GPS-kellot

 

Jollyroom toivottaa iloa jokaisen lapsen koulutielle!