Näin loihdit lastenhuoneeseen kotoisan tunnelman!

Kylmä ja loskainen sää tarkoittaa enemmän aikaa hauskoille sisäleikeille! Tämän päivän postauksessa jaamme vinkkejä, kuinka helposti laitat jo omistamasi tavarat uusiokäyttöön, ja mitkä tuotteet auttavat luomaan kotoisan tunnelman lastenhuoneeseen.

Vuoden pimein aika on omiaan lastenhuoneen suurten ja pienten yksityiskohtien kunnostamiseen. Valaistuksen, sisustuksen ja tekstiilien uusiminen taikoo huoneesta aivan toisenlaisen! Mielikuvituksen avulla voivat tilan sisustus ja huonekalut saada uuden käyttötarkoituksen ja kasvaa samaa tahtia lapsesi kanssa. Tässä neljä esimerkkiä:

miffy_780X500.jpgMiffy-valaisin

  1. Sattuuko teillä kotona olemaan pinnasänky, jota ei enää tarvita? Poista toinen pitkistä sivuista ja täytä sänky tyylikkäillä tyynyillä, lämpimillä vilteillä ja ihanilla pehmoleluilla. Pinnasänkysi on näin helposti muuttunut upeaksi sohvaksi!
     
  2. Lastenhuoneista löytyy yleensä jonkinlainen pöytä. Onpa harmi, jos se on käytössä vain silloin tällöin. Levitä suuri viltti tai lakana pöydän päälle, ripusta valosarja roikkumaan ja aseta lempilelut sisälle. Ja niin on valmiina kotoisa maja ja piilopaikka perheen pienimmille!
     
  3. Tarpeettomana seisovan vaatekaapin (tai sen, joka on täynnä käyttämättöminä lojuvia tavaroita 😉) voi tyhjentää, koska todellisuudessa kyseinen vaatekaappi onkin upea linna! Kaiva vanhat tapetinjämät ja maalipurkit esiin. Taiteile niiden avulla kaappiin hienoja yksityiskohtia sekä muutama ikkuna, joista voi kurkistaa ulos. Tähän linnaan ovat kaikki pienet prinssit ja prinsessat tervetulleita!
     
  4. Ota talteen kauniita syksynlehtiä, jotka ovat leijailleet alas puista! Kerää lehtiä kotiisi askartelua varten. Kuivata lehdet ensin suoriksi kirjan välissä ja maalaa tai leikkaa ne sitten sellaisiksi kuin haluat. Voit pujottaa lehtiä pitkään naruun ja ripustaa sen lastenhuoneeseen luomaan syksyistä tunnelmaa. Lehdistä saat myös tehtyä kehystämällä oman persoonallisen taulun. 

löv_780X500.jpg

Täältä löydät kaikenlaista pientä, jolla piristät sohvaasi, salaista majaasi tai kuninkaallista linnaasi.

inredning_780X500.jpg1. Alice & Fox kirjoituspöytä ja tuoli  2.Brigbyn pandanpää 3. Miffy-valaisin 4. Kids Concept vaatenaulakko 
5. Brown Small valaisin
 

Kollage-GIF.gif1. Lilou Lilou vaaleanpunainen seinävalaisin  2. Lilou Lilou harmaa seinävalaisin 3. Minitude kirjainvalaisin 
4. Lilou Lilou pyöreät säilytyslaatikot 5. Lilou Lilou säilytyslaatikot 6. Alice & Fox pilvivalaisin 
7. POPP AniPals juliste

Mielikuvitusmaailmasta löydät avaimen kotoisaan olotilaan, jossa kaiken ei tarvitse olla kunnollista, harkittua tai edes yhteensopivaa  – vaan ennemmin leikkisää, huoletonta ja kodikasta! ❤