Syöttötuolin takaisinveto

Varoitus! Tuotteen takaisinveto – Jollyroom vetää takaisin tuotteen JLY Syöttötuoli – Vaarana putoaminen sekä lapsen pään kiinni juuttuminen. Kehotamme asiakkaitamme lopettamaan syöttötuolin käytön välittömästi.

Hyvä asiakkaamme,

Olemme päättäneet vetää takaisin tuotteen JLY Syöttötuoli (artikkelinumerot 418144, 418145 ja 418146).

Teemme nyt aktiivisesti töitä saadaksemme sähköpostilla yhteyden kaikkiin kyseisen tuotteen ostaneisiin asiakkaisiin huomattuamme tuotteen turvallisuudessa puutteita. Syöttötuoli ei täytä nykyisen standardin turvallisuusvaatimuksia

  • Syöttötuolin istuimen ja jalkatukien kiinnitykset saattavat rikkoontua aiheuttaen lapsen mahdollisen putoamisen.
  • Turvakaaren alla oleva tila on liian ahdas, jonka takia lapsi saattaa juuttua päästään kiinni.

Mikäli omistat kyseisen tuotteen, pyydämme sinua palauttamaan sen meille takaisin täyttä takaisinmaksua vastaan.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme voidaksemme auttaa teitä ilmaisen palautuslomakkeen kanssa. Kerro, haluatko vastaanottaa palautuslomakkeen postitse vai sähköpostilla. Autamme teitä niin pian kuin voimme. Jos teihin ei ole otettu yhteyttä sähköpostilla tai sinulla on kysyttävää asiaan liittyen, olet aina tervetullut soittamaan tai kirjoittamaan asiakaspalveluumme:

asiakaspalvelu@jollyroom.fi tai puh. 09-42415555.

Jos olet myynyt tai antanut tuolin eteenpäin, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä uuteen omistajaan ja ilmoittamaan tuotteen takaisinvedosta.

Kiitämme sinua yhteistyöstä, ja pahoittelemme suuresti tuotteen takaisinvedosta aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.