Vähemmän sotkua – enemmän ruokaa suuhun

Mestarikokin herkkujen tie herkkusuun luokse voi olla tahmea ja sotkuinen ennen kuin lapsi oppii syömään itsenäisesti. Tästä löydät parhaat vinkkimme hauskaan ja helppoon syömisen opetteluun – ilman liikaa sotkua.

Syömisen opettelu on hauskaa aikaa sekä lapsille että vanhemmille, mutta samalla vaatteille ja lattialle voi tippua ruokaa ja läikkyä juomaa. Haluammekin vinkata kätevistä BabyBjörnin tuotteista, joilla yhteisistä ruokailuhetkistä tulee mukavia!

Lapsen on helppo oppia juomaan itsenäisesti BabyBjörnin juomalaseista, sillä ne ovat ergonomisesti suunniteltu sopimaan juuri pieniin käsiin. Juomalaseista on hyvä pitää kiinni, ne pysyvät tukevasti pöydällä eivätkä kaadu helposti. Lisäksi niitä voi käyttää sekä juomalaseina että välipalakulhoina!

prinsessa dricker glaset.jpeg

dricksgals kollage.jpg

Kun etsit lapselle sopivaa lautasta ja ruokailuvälineitä, kannattaa valita sellainen setti, jota lapsen on helppo käyttää, kuten esimerkiksi tämä BabyBjörnin setti, johon kuuluu lautanen, lusikka ja haarukka. Lautasen kolmiapilaa muistuttava muoto auttaa lasta saamaan ruoan haarukkaan tai lusikkaan, eikä ruokaa tarvitse pyydystää pitkin lautasenreunoja tai pöydältä. Haarukka ja lusikka on muotoiltu lautasen muotoon sopivaksi ja niitä voi käyttää sekä oikealla että vasemmalla kädellä. Lisäksi lautaset ja aterimet ovat ihanan värikkäitä, mistä ei ole ainakaan haittaa!

Tre flickor äter.jpeg


BabyBjörnin aterimet on muotoiltu siten, että lapsen on helppo saada ruoka lautaselta suuhun asti. Haarukassa ja lusikassa on lyhyt varsi, johon pienen käden on helppo tarttua, kun on aika opetella syömään itse. Varren päässä oleva rengas estää kättä liukumasta liian alas haarukkaa ja lusikkaa pitkin. Tarkoituksenahan on ruoan päätyminen suuhun ja sieltä vatsaan, eikä lattialle koiranruoaksi!

bestick liggande.jpg

kille äter glatt.jpg 

Syömisen opettelu on kaikesta huolimatta sotkuista puuhaa, mutta voit välttyä vaatteiden vaihtamiselta monta kertaa päivässä BabyBjörnin kätevällä askartelu- ja ruokailuessulla. Esiliina napitetaan kätevästi niskan takaa, ja se on valmistettu hengittävästä, kevyestä ja kestävästä materiaalista. Joustava ja laadukas materiaali antaa lapselle vapauden liikkua, jotta hän voi harjoitella tahrimatta vaatteitaan. Vain harjoittelemalla osumatarkkuus paranee ja ruoka päätyy suuhun asti!

förkläde rött.jpeg