Ulkoleikkeja Stigan kanssa!

On kesäloma. Päivä on alkamassa ja vatsat ovat täynnä aamupalasta saatua energiaa. Ulkona paistaa aurinko ja televisiossa selostava meteorologi kehottaa jättämään takin kotiin tänään. On siis ulkoleikkien aika! Täältä saat kesän hauskimmat vinkit lasten sporttisiin ulkoaktiviteetteihin!

Kaksipyöräiset

Kevätsiivottu jalkakäytävä on merkki siitä, että on aika kaivaa kaksipyöräiset varastosta: nimittäin potkulaudat! Potkulauta on hauska lelu, mutta myös käytännöllinen kulkupeli esimerkiksi matkalle kauppaan ostamaan karkk… siis hedelmiä! Ehdottomasti tyylikkäin Jollyroomin uutuus on Stiga Route 200-S, jossa on hieman normaalia suuremmat renkaat. Nämä suuret renkaat mahdollistavat kovan ja tasaisen vauhdin! Me myös pidämme tästä potkulaudasta siksi, että sen voi taittaa kokoon helposti kuljettamista varten.

Stiga6.jpg

Nelipyöräiset

Lapset, jotka ovat liukuneet eteenpäin kaksipyöräisillään jo muutaman kesän ajan saattavat olla valmiita seuraavaan nelipyöräiseen haasteeseen – nimittäin rullalautaan! Kun lapsi on oppinut pitämään tasapainon ja rullailemaan tasaisesti laudalla, voi hän alkaa opetella uusia helppoja skeittitemppuja. Ensimmäinen skeittitemppu aloittelijoille on nimeltään ollie. Temppu aloitetaan asettamalla takajalka lähelle laudan takareunaa ja etujalka hieman laudan keskikohtaa edemmäs. Tämän jälkeen ponnistetaan takajalalla, jolloin lauta nousee ilmaan samanaikaisesti lautailijan kanssa (tässä klippi ollien opetteluun). Stiga Crown L 8,0 on erinomainen rullalauta pienille aloitteleville skeittareille. Skeittaaminen on mainio tapa liikkua paikasta toiseen – perillä koulun pihassa, bussipysäkillä tai ruokakaupassa laudan voi polkaista kainaloon tai laittaa reppuun ja jatkaa matkaa kävellen.

Stiga3.jpg

Kahdeksanpyöräiset

Suosittelemme rullaluistimia erityisesti niille lapsille, jotka haluavat liikkua eteenpäin mieluummin kahdeksalla pyörällä! Rullaluisteluun liittyy uskomus, että se olisi uskomattoman vaikeaa. Useimmat kuitenkin ovat sitä mieltä, että rullaluistelu on helpompaa kuin hiihtäminen tai luistelu. Lasta kannattaa neuvoa käyttämään yläkroppaa ja käsiä apuna rullaluistellessa – se auttaa sekä tasapainon pitämisessä sekä tekee suorien pätkien ja ylämäkien rullaamisesta kevyempää. Yksi lasten rullaluistinsuosikeista on Stigan Tornado-luistimet, jotka ovat saatavissa sekä mustana että limenvihreänä. Rullaluistimissa on kestävä kuori sekä korkealaatuiset pyörät.

Stiga5.jpg

Ulkoleluja jalkapallofaneille

Pienille ja vikkelille lapsille, jotka eivät halua liikkua rullaten, löytyy myös muita hauskoja vaihtoehtoja. Rebound-verkosta on tullut hetkessä pienien jalkapallofanien suosikki. Rebound-verkko on melkein kuin tavallinen jalkapallomaali, mutta se pompauttaa pallon takaisin bumerangin tavoin laukauksen jälkeen – verkko sopii niin kaveruksille kuin yksittäiselle lapsellekin! Tuore uutuustuote, joka on juuri saapunut Jollyroomiin, on Stiga React 120 rebounder-verkko. Tämä verkko on kestävä, sillä siinä on teräskehikko. Verkon voi myös siirtää helposti paikasta toiseen!

Stiga4.jpg

Pssst… Viimeisestä muttei vähäisimpänä: Muista suojat! Kypärä, polvisuojat, kyynärsuojat sekä rannesuojat Stigalta löydät täältä.

Pssst vielä… Mietitkö usein, missä pienokaisesi viilettää ulkona? Valikoimassamme on useita erilaisia GPS-kelloja, joiden ansiosta tiedät aina tarkalleen, missä lapsesi liikkuu. Klikkaa tästä!

Stiga2.png