Grillaa turvallisesti

Kesäkuukaudet ovat täällä! Se tarkoittaa pidempiä päiviä, ruskettuneempia sääriä, herkullisempia jäätelöitä ja erityisesti grillien ilmestymistä talojen terasseille. Grillaaminen myöhäisenä kesäiltana yhdessä perheen kanssa on jotakin, jota monet pitävät kesän kohokohtana. Ei pidä kuitenkaan unohtaa turvallisuutta – lasten ei tule päästä grillin lähelle.

BabyDan on useina vuosina tarjonnut lapsiperheille ratkaisuja lapsiturvallisen kodin tekemiselle. Heidän Flex-turvaporttinsa on saatavissa kahdessa eri koossa, riippuen perheen tarpeesta. XL ja XXL ovat kaksi suurempaa mallia, joita voidaan käyttää pitämään pienet sormet poissa kuumasta grillistä.

BabyDan Flex -turvaportissa on myös ovi, joten voit helposti mennä itse grillin lähelle puuhastelemaan. Aseta turvaportti vähintään 75 cm päähän grillistä, jotta vältät turvaportin kuumenemisen ja lapsesi pääsyn grillin läheisyyteen.

babydan_säkerhetsgrind_2.png


Flex XXL on 350 cm leveä. Mikäli leveys ei riitä, turvaporttiin on mahdollista ostaa lisäosia, jotka pidentävät portin pituutta entisestään. BabyDan Flex -turvaporttia voidaan käyttää leikkikehänä tai takansuojana. Turvaportti on saatavissa mustana sekä valkoisena.

BabyDan Flex -turvaportit on hyväksytty eurooppalaisten turvaporteille asetettujen turvallisuusvaatimusten mukaan.