Bloggari Emma Tiger arvostelee Petite Chérie Argent 2017 -vaunut

Suosittu ruotsalainen bloggaaja Emma Tigers on kirjoittanut yhteistyössä Jollyroomin kanssa arvostelun Petite Chérien uutuusvaunuista. Lue koko Argent-yhdistelmävaunujen arvostelu alta!

Petite Chérie Argent 2017 on saatavilla mustana ja harmaana. Mustan värin sijaan valitsin harmaan vaihtelun vuoksi. Harmaa väri sopii kauniisti yhteen vaunujen ruskeanahkaisen työntöaisan kanssa ja kiiltelevän musta runko antaa vaunuille ylellisen yleisilmeen!

Test-Petite-Cherie-Argent-12.jpg

 

Vaunujen käännettävässä istuinosassa on sekä säädettävä selkänoja että jalkatuki, minkä ansiosta istuinosa on matkustajalleen juuri sopiva. Istuinosassa on myös säädettävä kuomu, jota voidaan pidentää avaamalla kuomun vetoketju. Siten kuomua voidaan käyttää esimerkiksi viilentävänä päällisosana lämpimänä kesäpäivänä! Myös vaunukopan kuomua voidaan pidentää ja käyttää samoin. Vaunukopassa on valkoinen pilkullinen sisäpuoli sekä pehmeä patja. Kuvan lastenvaunuverhot ovat myös Petite Chérie -tuotemerkiltä ja voit ostaa ne lisätarvikkeiksi vaunuihin.

Test-Petite-Cherie-Argent-16.jpg


Petite Chérie Argent vie ainoastaan vähän tilaa autossa. Suuri plussa Argent 2017 -vaunuissa on se, että ne voidaan taittaa kokoon keskeltä ja niissä on olkahihna, jonka avulla vaunut on helppo nostaa, erityisesti vastasynnyttäneen kroppaa ajatellen! 😊 Katso myös allaoleva video, kun taitan vaunut kokoon!

Toinen suuri plussa on se, että sinun ei tarvitse valita ilmatäytteisten tai puhkeamattomien pyörien väliltä, vaan molemmat sisältyvät pakkaukseen! En ole koskaan aikaisemmin nähnyt tätä muiden vaunujen kohdalla, joten yllätyin todella positiivisesti. Tilavassa tavarakorissa on tilaa kaikelle tarvittavalle, vaikkakin kori olisi voinut olla hieman syvempi. Istuimessa on viisipistevaljaat, joiden solki voidaan piilottaa kankaan sisään siten, ettei lapsi pääse itse avaamaan valjaita.

Test-Petite-Cherie-Argent-7.jpg

 

Yhteenveto
Pidän vaunujen ulkonäöstä, koska ne ovat tyylikkäät ja kestävät, mutta kuitenkin niin näppärät taittaa kokoon. Mikäli vaunut olisivat olleet olemassa, kun odotimme ensimmäistä lastamme, olisimme ehdottomasti ostaneet nämä toisten vaunujemme sijasta. Nämä ovat niin kevyet kantaa ja me asumme kolmannessa kerroksessa talossa, jossa ei ole hissiä. Petite Chérie Argent 2017 antaa rahoille vastinetta! Ainoa miinus on se, että istuimen laskeminen ei onnistu kovin sujuvasti. Olisin mieluummin toivonut, että homma olisi hoitunut helpommin esimerkiksi painikkeella. 
 
Mitat:
Vaunukoppa: 78 x 33 x 18 cm
Kokoontaitettuina: 67 x 31 x 59 cm
Avattuna: 87 x 99–110 x 59 cm
Istuin: 33 cm
Selkänoja: 47 cm
 
Ystävällisin terveisin,
Emma Tiger