Hae inspiraatiota syksyn sisustukseen Kid's Conceptilta!

Päivät lyhenevät, syyssade ropisee ikkunaa vasten ja yhä useamman tekee mieli käpetyä sohvan nurkkaan viltin alle. Syksy tekee tuloaan, ja mikä olisikaan parempi aika lastenhuoneen sisustamiselle ja ilmeen piristämiselle kuin juuri nyt! Mutta kuinka saada aikaan omalle lapselle sopiva, kodikas tunnelma? Me kerromme pari vinkkiä, jotka kannattaa ottaa huomioon, ja esittelemme meidän suosikkisisustustuotteet! ❤

Vaikka ihania tuotteita ja tavaroita lastenhuoneeseen on helppo löytää, voi leikkisän ja samalla rauhallisen tunnelman luominen olla hankalaa. Asiaa ei helpota sen, että lastenhuone on usein täynnä erilaisia leluja. 😉 Kids Concept on kuitenkin onnistunut siinä, mihin moni muu tuotemerkki ei pysty. Se nimittäin yhdistelee ihania sisustuselementtejä ja leluja onnistuneesti! Heidän valikoimaansa kuuluu hauskoja ja kehittäviä leluja, jotka toimivat myös tyylikkäinä sisustusyksityiskohtina. Mikä olisikaan parempaa!

Kid's Conceptin tavoitteena luoda tuotteita, jotka antavat lasten olla lapsia. Tuotteet ilostuttavat, tarjoavat turvaa ja innostavat moniin erilaisiin leikkeihin. Jokainen Kid's Conceptin tuotesarja noudattelee myös jotain tiettyä teemaa ja tarinaa, joka on saanut inspiraationsa lasten tavasta leikkiä ja hahmottaa maailmaa.

 

Neo-tuotesarja

Matkusta ajassa taakse päin aikaan, jolloin laavaa ja mahtavia tulivuoria löytyi omalta takapihalta! Jossain kaukaisuudessa saattaa nähdä myös mammutteja ja muita muinaisia eläimiä!

neo_kollage780X500.jpg

1. Aakkospalikat 2. Palikkalaatikko 3. Matto 4. Vetolelu 5. Keinuva mammutti 6. Kävelyvaunu

 

Edvin-tuotesarja

Kukapa ei rakastaisi eläimiä? Lähde metsänasukkaiden kanssa hauskoihin seikkailuihin, ja tutustu hirviin, karhuihin, oraviin ja kaniineihin. Ne ovat mahtavia leikkikavereita kenelle tahansa!

Kollage_Edvin_780X500.jpg

1. Keinuva kettu 2. Viltti 3. Kattolamppu 4. Hakkalelu 5. Palapeli 6. Siili-istuintyyny

 

Kannattaa pitää mielessä, että hyvä kokonaisuus syntyy huolella suunnitelluista yksityiskohdista. Ihastuttavan lastenhuoneen ei tarvitse siis maksaa maltaita tai olla superpramea – riittää, että se on sinun lapsesi näköinen. Ja parhaimmillaan tyylikkäässä kokonaisuudessa hauskat lelut toimivat myös sisustuselementteinä. Usein lastenhuoneen ilmeen kohottamiseen riittääkin vain muutama tuote: uusi lamppu, matto ja pari hauskaa lelua! 😊

Nauttikaahan siis syksystä ja uusista sisustusprojekteista. 😉 Halit! ❤