Explore & More - Skip Hop 3-in-1 -leikkipöytä

Lapsen motoriikan kehittymiseen tarvitaan paljon taitojen vahvistamista ja harjoittelua. Siksi Skip Hop on yhdessä lastenlääkärien kanssa suunnitellut lasten Explore & More -leikkipöydän. Nerokkaan 3-in-1 -suunnittelun ansiosta leikkipöytä kasvaa lapsesi mukana, tukee leikin kehitystä ja oppimista monta vuotta eteenpäin!

Tukee lapsen kehitystä

Explore & More -leikkipöydässä on lukuisia leluja, joita lapsi voi tutkia itsenäisesti. Tarttumalla, tunnustelemalla ja katselemalla hauskoja lisäosia, kuten pikku-pöllöä, huojuvaa puuta sekä vilkkuvaa pianoa lapsesi aistit ja motoriset taidot kehittyvät. Leikkipöydän istuinosa on valmistettu joustavasta kankaasta ja se kääntyy kokonaiset 360 astetta, joten lapsesi voi kääntyä ympäri ja pomppia istuimessa samalla tutkien pöydän värikkäitä leluja. Kun lapsen hampaat alkavat kasvaa ja pientä suuta kutiaa, lapsi voi purra leluja – pöydän leluissa on nimittäin pehmeät reunat ja lelut eivät sisällä vaarallisia ftalaatteja.

skiphop trends.jpg

 

Nerokas leikkipöytä, joka kasvaa lapsesi mukana

Skip Hopin leikkipöytää voidaan säätää muutamalla helpolla konstilla, kun lapsi kasvaa isommaksi. Leikkipöydän jalkatuen ja istuinosan saa helposti otettua pois, jolloin jäljelle jää ainoastaan pöytä hauskoine leluineen. Pöytää voidaan myös käyttää tukena, kun on aika harjoitella ensimmäisiä voimanponnistuksia ja itsekseen liikkumista – pöydälle voi tuolloin asettaa hauskoja leluja, jotka toimivat porkkanana harjoittelulle! Voit asetella lelut useisiin eri paikkoihin, jotta lapsesi voi etsiä lempileluaan pöydän ympäriltä.

Explore & More -leikkipöytää voidaan myös käyttää pelkkänä puuhastelupöytänä myöhemmin!

skiphop trends1.jpg